AMMON ZEUS HOTEL 4* / KALITHEA

/ Leto 2020 / Grčka - Hoteli / Kasandra hoteli / Kalitea

Ammon Zeus se nalazi tik pored ostataka antičkog svetilišta Ammon Zeus, na samoj obali mora, udaljen samo par minuta od centra Kalitee. Plaža na kojoj se nalazi nosi plavu zastavicu Mediterana za najčistije more. Sa hotelskih balkona vidi se prelepa panorama Egejskog mora i zelenilo ove brdovite regije. U okviru hotela nalazi se i mala crkva koja datira iz 18. veka. Blizina kosmpolitskog gradića Kalitea omogućava gostima da uživaju u svim prednostima letovališta, kao i u miru i tišini hotela.
Hotel je od skora renoviran i u svakoj od 126 soba je dostupan frižider, televizor, klima uredjaj, telefonska linija i fen za kosu.

LOKACIJA: na prvom prstu Halkidikija, u mondenskom letovalištu Kalitea, na samoj plaži.

SADRZAJ: otvoreni bazen, bar kraj bazena, sef, menjačnica na recepciji, snekbar, veliki parking prostor, hamam, sauna, đakuzi, teretana, restoran...

USLUGA: Usluga u hotelu je polupansion (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).

SOBE: Hotel je od skoro renoviran i u svakoj sobi je dostupan frižider, televizor, klima i fen za kosu.

Standardna soba pogled bašta

Oko 21 m2, sa pogledom na baštu, predviđene za 2-3 osobe (dva odvojena kreveta i pomoćni ležaj).

Deluxe soba pogled bašta

Oko 21 m2, renovirane, sa pogledom na baštu predviđene za 2-3 osobe, francuski ili 2 singl ležaja i standardni ili pomoćni ležaj.

Deluxe soba pogled more 

Oko 21 m2.  Pogled na more, predviđene za 2-3 osobe (francuski lezaj ili dva odvojena kreveta i pomoćni ili standardni ležaj).

Deluxe premium soba pogled more

Oko 21 m2, sa pogledom na more. Renovirane 2015. godine. Predviđene za 2-3 osobe, francuski ili dva odvojena kreveta i standardni ležaj. Dodatne pogodnosti i usluge: king size krevet 1.6x2, papuče, besplatan wifi u sobi, besplatni sef na recepciji, vino i voće za dobrodošlicu, sauna, hamam, đakuzi - besplatno jednom tokom boravka, besplatne ležaljke i suncobrani na plaži.

Deluxe suite sa jednom spavaćom sobom pogled more

Oko 43 m2, smešteni na poslednjem spratu. Dnevna soba (sofe) i spavaća soba (francuski ili dva odvojena kreveta), nisu odvojene vratima. Predviđeno za 2-5 osoba.

Website:  http://www.ammon-zeus.gr/

Google maps:
Latitude: 40.076118
Longitude: 23.449513
Cene su izražene u eurima po osobi i danu

Cenovnik hoteli 2020

Unesite parametre za pretragu raspoloživosti

Cene su izražene u eurima po osobi ili po jedinici dnevno
Troškovi obrade rezervacije iznose 5€ / po rezervaciji.
Hotelski popust kao i agencijski popusti su obračunati u prikazanu cenu.
Obavezna boravišna taksaPROGRAM PUTOVANJA:
1. dan: ulazak u hotel posle 14:00h.
2. dan do poslednjeg dana: Slobodni dani za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema programu putovanja.
Poslednji dan boravka: napuštanje hotela do 9:00h. Kraj programa

U cenu aranžmana je uračunato:
-Usluge smeštaja u hotelu sa ugovorenom uslugom
-Usluge predstavnika

U cenu aranžmana nije uračunato:
-Međunarodno zdravstveno osiguranje i druga dodatna osiguranja (osiguranje prtljaga, osiguranje od otkaza aranžmana…),
-Programom nenavedene usluge
-Individualni i ostali troškovi putnika

Uslovi plaćanja:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke organizatora (UniCredit Bank) na dan uplate aranžmana.
– 40% prilikom prijavljivanja, preostali iznos najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put,
– ili 40% prilikom rezervacije, a preostali iznos po uslovima aktuelnih popusta hotela ili agencije.
Ukoliko ugovarač ne izvrši uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da je odustao od korišćenja aranžmana, da je rezervacija otkazana i da se primenjuju uslovi otkaza aranžmana.

Napomena:
Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel uz vaučer dobijen u agenciji, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz. U slučaju nemogućnosti da pronadju ugovoreni hotel, u obavezi su da kontaktiraju predstavnika agencije na telefon koji se nalazi na vaučeru.
Predstavnik nije stacioniran u izabranom hotelu, svaki hotel poseduje info pult sa svim neophodnim informacijama i imenom i brojem telefona predstavnika.
O raspodeli soba (spratnost, br.sobe, pogled ) gostima odlučuje hotelijer po dolasku i prijavi gosta na recepciji.
Dress code / pravila oblačenja: Obavezan je “dress code” za vreme obroka u restoranima u svim hotelima od 3* do 5*.
Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.
Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajinih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
Vizni režim: Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.
Svi ostali putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih država u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju .
Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost .
Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.

Autobuski prevoz:
Moguće je organizovati prevoz autobusom ukoliko se period boravka i izabrani hotel poklapaju sa datumima polaska i maršrutom koje organizuje agencija TIM Travel. Vrši se turističkim autobusima (AC, TV) polaskom sa parkinga ispred hotela Kontinental, dan ranije u odnosu na datum početka korišćenja usluge smeštaja u izabranom hotelu. Polazak autobusa za Beograd je poslednjeg dana boravka po lokalnom vremenu.
Cena povratne autobuske karte za prevoz na relaciji Beograd-Halkidiki-Beograd: odrasli 60 eur, deca do 10 godina 45 eur. Cena prevoza u jednom pravcu: odrasli 40 eur, deca do 10 godina 30 eur. Cena prevoza za putnike koji autobuski prevoz za Halkidiki koriste od Niša ili gradova južno od Niša je: odrasli 50 eur, deca do 10 godina 40 eur.
Doplata za izbor sedišta u autobusu iznosi 1.000 dinara po osobi. Doplata za povratni prevoz iz Novog Sada je 2.000 dinara po osobi. Prevoz putnika i njihovog prtljaga nije obezbeđen do samog hotela.

Molimo Vas da pre nego što izvršite uplatu aranžmana, upoznate sa uslovima iz cenovnika, opštim uslovima putovanja agencije TIM Travel (obavezno se uručuju prilikom potpisivanja ugovora), kao i sa opisom i izgledom hotela iz kataloga Leto 2017. na sajtu www.timtravel.rs ili na zvanicnoj prezentaciji za svaki hotel ponaosob.

Preporuka