THEOPHANO IMPERIAL PALACE 5* G-HOTELS/ KALITHEA

/ Leto 2020 / Grčka - Hoteli / Kasandra hoteli / Kalitea

LOKACIJA: Theophano Imperial Palace 5* je potpuno renoviran 2008. godine, i nalazi se u okviru kompleksa Athos Palace i Pallini Beach. Svojom inovativnošću i dekorativnošću u pogledu uređenja soba uvodi viši standard u ovaj kompleks G-hotela. 

SADRZAJ:: bazen u okviru uređene bašte, bar kraj bazena, gurmanski restoran, piano bar, animacija za decu u mini klubu (za decu od 4-12 godina starosti), specijalni meni za decu, bejbi-siting (uz doplatu), punkt sa sportovima na vodi (pedaline i kanui, džet ski, paraglajding, ronjenje), 6 teniskih terena, odbojka na plaži, stoni tenis, mini-golf, pikado, aerobik...

USLUGA: Usluga u hotelu je polupansion (na bazi švedskog stola, samopoluživanje) uz mogućnost doplate za all inclusive.

SOBE: Sve gledaju na baštu i ka zalivu Toroneos i imaju klima uređaj, mini bar, kupatilo sa djakuzijem, bade-mantilima, fenom za kosu i kozmetičkim preparatima, terasu/balkon, sef, SAT TV, ADSL konekcija. 

Deluxe soba
Oko 25 m2, predviđene za dve osobe, jedna beba 0-2 god.

Deluxe suite 
Oko 70 m2, spavaća soba i dnevna soba sa sofama (ili druga spavaća soba za decu), dva kupatila (jedno sa đakuzijem, drugo sa tuš kabinom), 2 satelitske televizije, poklon za dobrodoslicu. Predviđeno za 2-4 osobe.

Grand suite sa privatnim bazenom 
Oko 70 m2, terasa sa privatnim bazenom, spavaća soba i dnevna soba sa sofama (ili spavaća soba za decu), dva kupatila (jedno sa đakuzijem, drugo sa tuš kabinom), poklon za dobrodošlicu. Predviđeno za 2-4 osobe.

Anatoli club suite
Oko 45 m2, velika spavaća soba sa dnevnim boravkom, kupatilom sa đakuzijem, bašta sa privatnim bazenom koji se deli sa ostalim suitom. Predviđene za 2-3 osobe. Neke suite mogu se kombinovati sa suitom pored.

Imperial suite 
Oko 120 m2, velika spavaća soba, dve manje spavaće sobe, dnevna soba, tri kupatila sa đakuzijem, terasa sa sopstvenim bazenom, satelitska televizija u svakoj sobi, poklon za dobrodošlicu. Predviđeno za najviše 6 osoba.

Anatoli executive suite
Oko 90 m2, velika spavaća soba sa dnevnom sobom, posebni garderober, još jedna spavaća soba, 2 kupatila (jedno sa đakuzijem, drugo sa tuš kabinom), parno kupatilo (hamam), bašta sa bazenom koji se deli sa ostalim suitom, predviđena za najviše 4 osobe. Neke od suita mogu da se spajaju sa susednom suitom.

Penthouse suite 
Oko 100 m2, sa velikom spavaćom sobom, manjom spavaćom sobom, dva kupatila (jedno sa đakuzijem,drugo sa tuš kabinom), dnevna soba sa trpezarijom i velika terasa, 2 satelitske televizije, poklon za dobrodošlicu, aparati za kafu/caj.. osobni konobar na zahtev. Predviđeno za najviše 4 osobe.

Website: http://www.theophanoimperial.gr/

 
Google maps:
Latitude: 40.062193
Longitude: 23.460553
Cene su izražene u eurima po osobi i danu

Cenovnik hoteli 2020

Unesite parametre za pretragu raspoloživosti

Cene su izražene u eurima po osobi ili po jedinici dnevno
Troškovi obrade rezervacije iznose 5€ / po rezervaciji.
Hotelski popust kao i agencijski popusti su obračunati u prikazanu cenu.
Obavezna boravišna taksaPROGRAM PUTOVANJA:
1. dan: ulazak u hotel posle 14:00h.
2. dan do poslednjeg dana: Slobodni dani za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema programu putovanja.
Poslednji dan boravka: napuštanje hotela do 9:00h. Kraj programa

U cenu aranžmana je uračunato:
-Usluge smeštaja u hotelu sa ugovorenom uslugom
-Usluge predstavnika

U cenu aranžmana nije uračunato:
-Međunarodno zdravstveno osiguranje i druga dodatna osiguranja (osiguranje prtljaga, osiguranje od otkaza aranžmana…),
-Programom nenavedene usluge
-Individualni i ostali troškovi putnika

Uslovi plaćanja:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke organizatora (UniCredit Bank) na dan uplate aranžmana.
– 40% prilikom prijavljivanja, preostali iznos najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put,
– ili 40% prilikom rezervacije, a preostali iznos po uslovima aktuelnih popusta hotela ili agencije.
Ukoliko ugovarač ne izvrši uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da je odustao od korišćenja aranžmana, da je rezervacija otkazana i da se primenjuju uslovi otkaza aranžmana.

Napomena:
Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel uz vaučer dobijen u agenciji, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz. U slučaju nemogućnosti da pronadju ugovoreni hotel, u obavezi su da kontaktiraju predstavnika agencije na telefon koji se nalazi na vaučeru.
Predstavnik nije stacioniran u izabranom hotelu, svaki hotel poseduje info pult sa svim neophodnim informacijama i imenom i brojem telefona predstavnika.
O raspodeli soba (spratnost, br.sobe, pogled ) gostima odlučuje hotelijer po dolasku i prijavi gosta na recepciji.
Dress code / pravila oblačenja: Obavezan je “dress code” za vreme obroka u restoranima u svim hotelima od 3* do 5*.
Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.
Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajinih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
Vizni režim: Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.
Svi ostali putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih država u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju .
Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost .
Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.

Autobuski prevoz:
Moguće je organizovati prevoz autobusom ukoliko se period boravka i izabrani hotel poklapaju sa datumima polaska i maršrutom koje organizuje agencija TIM Travel. Vrši se turističkim autobusima (AC, TV) polaskom sa parkinga ispred hotela Kontinental, dan ranije u odnosu na datum početka korišćenja usluge smeštaja u izabranom hotelu. Polazak autobusa za Beograd je poslednjeg dana boravka po lokalnom vremenu.
Cena povratne autobuske karte za prevoz na relaciji Beograd-Halkidiki-Beograd: odrasli 60 eur, deca do 10 godina 45 eur. Cena prevoza u jednom pravcu: odrasli 40 eur, deca do 10 godina 30 eur. Cena prevoza za putnike koji autobuski prevoz za Halkidiki koriste od Niša ili gradova južno od Niša je: odrasli 50 eur, deca do 10 godina 40 eur.
Doplata za izbor sedišta u autobusu iznosi 1.000 dinara po osobi. Doplata za povratni prevoz iz Novog Sada je 2.000 dinara po osobi. Prevoz putnika i njihovog prtljaga nije obezbeđen do samog hotela.

Molimo Vas da pre nego što izvršite uplatu aranžmana, upoznate sa uslovima iz cenovnika, opštim uslovima putovanja agencije TIM Travel (obavezno se uručuju prilikom potpisivanja ugovora), kao i sa opisom i izgledom hotela iz kataloga Leto 2017. na sajtu www.timtravel.rs ili na zvanicnoj prezentaciji za svaki hotel ponaosob.

Preporuka