CINNAMON BEY 4*

/ Egzotična putovanja / Šri Lanka

Položaj Kompleks se nalazi direktno na peščanoj plaži Beruwela. Aerodrom Colombo udaljen oko 94 km (oko 3 sata vožnje). Iza hotela prolazi železnica za Colombo. Ovaj hotel sa dosta otvorenog prostora pruža lep pogled na Indijski okean.

Hotel Hotel sa otvorenim stilom gradnje. Glavni restoran „Bufe“, 6 drugih restorana, grill restoran Fire sa peći za picu, restoran „Tranquility“ vas čeka sa ponudom laganih jela. „MEZZ“ nudi arapske specijalitete, a RAW plodove mora i suši. 2 bazena sa odvojenim bazenom za decu, od kojih je jedan isključivo za goste kategorije Deluxe, 2 bara, jedan coffe shop, „ICE“ sa sopstvenom proizvodnjom sladoleda, Spa i besplatan WLAN.

Sobe 200. Superior: oko 39m2 (170), moderne, u lepom dizajnu, kupatilo sa tušem/wc, fen, telefon, TV, besplatan WLAN, klima, bade mantil, ventilator na plafonu, sef, mini bar, aparat za kafu/čaj, balkon ili terasa, pogled na more. Deluxe: oko 49m2 (28), kao Superior, sa kombinovanim dnevno/spavaćim prostorom i poluotvorenim kupatilom sa kadom i odvojenim tušem.

Ishrana All Inclusive.

Sport Uračunato: fitnes centar, odbojka na plaži, joga (četvrtkom i subotom). Uz doplatu: windsurfing, skijanje na vodi, ronjenje.

Zabava Više puta nedeljno zabava u večernjim satima.

ALL INCLUSIVE doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera na bazi švedskog stola u restoranu Bufe, uz alkoholna i bezalkoholna pića (voda, sokovi, vino kuće, lokalna alkoholna pića) od 9:30-24h na baru i u restoranu, snackovi do 23h.

Special Promo Soba Superior Promo: isto opremljene kao Superior; ograničeni broj soba po nižim cenama.

Internet adresa: www.cinnamonhotels.com


Cena hotela od 74€ po osobi i noći – All Inclusive usluga
Transfer aerodrom – hotel – aerodrom od 50€ po osobi

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:

Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

-Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

-Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

-Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Preporuka