MOUNT LAVINIA 4*

/ Egzotična putovanja / Šri Lanka

Položaj U Mount Lavinia, predgrađu Colomba, direktno na obali, na jednom stenovitom rtu. Ispred hotela se nalazi duga plaža, od koje je 150m rezervisano za goste hotela. Železnička pruga u smeru ka Colombu prolazi iza hotela. Aerodrom Colombo je udaljen oko 48 km.

Hotel Elegantan, u kolonijalističkom stilu izgrađen hotel, raspolaže sa više restorana. „Governor’s Restoran“, a-la-carte restoran „Seafood Cove“, u kojem se direktno na plaži serviraju sveži morski plodovi, „The Terrace Bar“, u kojem možete poručiti laku užinu, lobby bar i lounge, bazen, besplatan internet, frizer, suvenirnica i spa.

Sobe 226, Sea & Garden Wing: oko 20 m2 (79), udobne i moderno uređene, kupatilo sa tušem/wc, fen, TV, besplatan Wireless LAN, telefon, klima, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef i balkon sa bočnim pogledom na more. Bay Wing: oko 20 m2 (97), kao Sea & Garden Wing, sa novim nameštajem, komforno uređeno, kupatilo sa kadom, pogled na more.

Ishrana Bogati švedski sto za doručak uračunat. Kod rezervacije polupansiona dodatno večera, kod rezervacije punog pansiona dodatno ručak i večera u formi švedskog stola u „Governor’s Restoran“ uračunat.

Sport Uračunato: fitnes centar, stoni tenis, odbojka. Uz doplatu: bilijar.

Zabava Povremeno večernja zabava.

Internet adresa: www.mountlaviniahotel.com/


Cena hotela od 84€ po osobi i noći – noćenje sa doručkom usluga
Transfer aerodrom – hotel – aerodrom od 34€ po osobi
Mogućnost doplate za polupansion i pun pansion

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:

Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

-Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

-Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

-Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Preporuka