GRAND ROYAL 5*

/ Egzotična putovanja / Dominikanska republika

Položaj: direktno na Playa Bávaro plaži. Aerodrom Punta Cana oko 20 km.

Hotel: ekskluzivni deo namenjen isključivo odraslim osobama. 10 a-la-carte restorana i 6 restorana sa švedskim stolovima. 20 barova, ležaljke, suncobrani, peškiri na 7 bazena, kao i na plaži. VIP lounge, WLAN uračunat.

Ishrana: All Inclusive. Svi obroci (švedski sto i a-la-carte) u svim restoranima, snackovi i izbor domaćih i internacionalnih pića u svim barovima, 24h room service.

Sobe: 372 Deluxe Royal Junior Suite: kupatilo/tuš/wc, whirlpool kada, fen, bade mantil/sobne papuče, TV, radio, telefon, internet (WLAN, uračunat), pegla, klima, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, usluge batlera, balkon ili terasa. Royal Junior Suite Sea View: kao Deluxe Royal Junior Suite, sa pogledom na more. Royal Junior Suite Deluxe Swim-Up: kao Deluxe Royal Junior Suite, u prizemlju, sa direktnim pristupom bazenu preko terase.

Sport & Fitness: Uračunato: fitness centar, teniski teren, odbojka na plaži, mini golf, streličarstvo, katamaran, windsurfing, kajak.

Beauty & Wellness Spa sa saunom i parnim kupatilom. Veliki izbor tretmana, uz doplatu.

Internet adresa: www.palladiumhotelgroup.com/en/punta-cana/the-royal-suites-turquesa-by-palladium/

Video: www.youtube.com


Cena hotela od 114€ po osobi i noći – All Inclusive usluga
Cena transfera aerodrom – hotel – aerodrom od 46€ po osobi

TIM Travel Special
Popust za starije od 60 godina: gosti imaju pravo na 10% popusta na cenu hotela, ukoliko su svi putnici u sobi navršili 60. godinu života.

Honeymoon
Honeymoon special:
 putnici na medenom mesecu dobijaju 20% popusta na cenu hotela za mladu, korpu sa voćem i flašu ruma na dolasku, kao i romantičnu večeru i 15% popusta na spa tretmane. Važi do 2 meseca nakon venčanja. Venčani list se mora pokazati u hotelu.

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:

Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Preporuka