HIDEAWAY 5*

/ Egzotična putovanja / Zanzibar

Položaj: na severozapadnoj obali u mestu Nungwi na jednoj od najlepših snežno belih plaža, lokacija hotela pruža spektakularan pogled na zalazak sunca. Na ovom delu ostrva plima i oseka su veoma malo izražene. Stone Town udaljen oko 45 km, aerodrom Zanzibar udaljen oko 50 km i 3km od centra mesta Nungwi.
Hotel: prelep resort, veličine preko 10 hektara, za parove i porodice, sagrađen u arapsko-afričkom stilu, član “The Leading Hotels of the World”. Veliki tropski vrt, 1 glavni restoran, 2 a-la-carte restorana, 2 bara, 1 café, bazen, dečiji klub (4-12 godina), dečiji meni, bebi siter (uz doplatu). WLAN u javnim delovima hotela, najam DVD-a, biblioteka. 
Sobe: 100 Junior Suite: oko 45 m2, tuš/wc/bide, 2 lavaboa. Kupatilo, fen, TV, telefon, WLAN (uz doplatu), DVD-Player, klima, plafonski ventilator, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, mreža za komarce, namešten balkon ili veranda, usluga u sobi (uz doplatu). Superior Junior Suite: oko 54 m2, kao Junior Suite, u privatnom delu sa pristupom privatnoj plaži, usluge batlera, usluga u sobi. 
Zabava & izleti: uz doplatu: safari i izleti. 
Sport & Fitness: uračunato: fitness centar, gimnastika, joga , odbojka na plaži, vožnja kanua, snorkling, windsurfing, kitesurfing, izleti sa mogućnošću za snorkling. 
Ronjenje uz doplatu: škola ronjenja (PADI), izleti za ronioce. 
Beauty & Wellness uz doplatu: “The Hideway Spa” 
All inclusive: Doručak, ručak i večera u glavnom restoranu (obroci na bazi švedskog stola) – Večera u a-la-carte restoranima – Užina u baru od 10 do 24h – Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, domaće vino u glavnom restoranu, u barovima do 24h, sokovi, lokalno pivo, voda iz mini bara u sobi. 


Internet adresa: www.hideawaynungwi.com


Cena hotela od 102€ po osobi i noći – polupansion usluga
Mogućnost doplate za All Inclusive
Cena avio karte od 630€ po osobi
Cena transfera aerodrom – hotel – aerodrom od 40€ po osobi
Važne napomene:
– Predviđen ulazak u hotelske sobe je posle 15h prvog dana a napuštanje soba poslednjeg dana do 12h. Hotelske usluge utvrđene programom pružaju se od trenutka ulaska u hotel do momenta napuštanja hotela-soba, prema hotelskim pravilima. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu nakon toga iziskuje dodatna plaćanja koja se vrše direktno na recepciji hotela. Putnici ne mogu da traže umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova, kao i izostanak obroka zbog izleta, ali se isti može zameniti »lanč paketom«.
– U svim hotelima usluga je po principu švedskog stola (samoposluživanja) – izbor više jela po hotelskim terminima, osim ako nije drugačije navedeno i ugovoreno. Hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja putnika u nekim periodima servira meni, umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.
– Cenovnik je rađen po lokalnoj kategorizaciji i klasifikaciji hotela i sastavni je deo programa putovanja. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora i ino-pratnera. Eventualne naknadne promene koje nisu poznate organizatoru ne mogu biti relevantne. Kvantitet i izbor hrane zavise od kategorije odabranog hotela.
– Potvrda rezervacije hotela se čeka 48h od momenta uplate avansa. Raspodela soba u hotelu vrši se na recepciji po dolasku u hotel. Organizator ne može biti odgovoran u slučaju da se raspoloživa soba nalazi izvan glavne hotelske zgrade. Organizator putovanja će proslediti želje i zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje iste. Pomoćni ležajevi u gotovo svim hotelima su na rasklapanje, manjih dimenzija (fotelja ili sofa na razvlačenje, metalni ili drveni ležaj-kamp krevet sa tanjim dušekom), što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Postoji mogućnost da neki od sadržaja u hotelu nije trenutno u funkciji usled objektivnih okolnosti, na šta organizator ne može imati uticaja.
– Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se na web sajtu www.timtravel.rs
– Organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled i vreme pojedinih sadržaja u programu) u zavisnosti od objektivnih okolnosti (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobračaju, štrajkovi i slično).
– Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.
– Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja EU, zemalja u tranzitu ili u van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
– Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima (zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu, formalan način oblačenja).
– Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.
– TIM Travel ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
– Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje, u skladu sa opštim uslovima putovanja.


Polasci i povratci Fly Dubai-em su ponedeljkom, sredom, petkom i subotom.

Program putovanja:

Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za let 3h pre poletanja. Let kompanijom FLYDUBAI (let FZ 742), sa presedanjem u Dubaiu, planiran oko 13:30h, sletanje u Dubai oko 21:00h.
Drugi dan: Presedanje na let za Zanzibar (FZ 675) planiran oko 02:00h i nastavak putovanja. Dolazak na Zanzibar oko 07:00h. Transfer do hotela. Smeštanje u hotel. Noćenje.
Treći do predposlednji dan: Boravak u hotelu. Slobodno vreme za odmor, individualne obilaske i fakultativne programe.
Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma, čekiranje za let. Let kompanijom FLYDUBAI (let FZ 677), sa presedanjem u Dubaiu, planiran oko 21:30h. Sletanje u Dubai sutradan oko 04:30h i presedanje na let za Beograd (let FZ 741) planiran oko 09:00h. Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla” oko 13:00h.

Cena aranžmana uključuje:
Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge;
Avio kartu na relaciji Beograd-Dubai-Zanzibar-Dubai-Beograd avio kompanijom Fly Dubai na redovnoj liniji i 20kg prtljaga u oba pravca;
Transfer aerodrom – hotel – aerodrom;
Organizaciju putovanja

Cena aranžmana ne uključuje:
Obroke i pića u avionu (moguće uz doplatu);
Vizu 50$ – plaća se na aerodromu na Zanzibaru;
Međunarodno putno osiguranje kao i osiguranje od otkaza aranžmana (moguće je uplatiti u agenciji);
Ostale napred nepomenute i individualne troškove;
Boravišnu taksu, plaća se na recepciji hotela 1$ po osobi i noći

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu UniCredit Banke na dan uplate.
– gotovinski ili uplatom preko računa – 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko ugovarač ne izvrši uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da je odustao od korišćenja aranžmana, da je rezervacija otkazana i da se primenjuju uslovi otkaza aranžmana.
 čekovima građana na rate: 40% prilikom prijavljivanja, ostatak čekovima građana u jednakim mesečnim ratama do datuma polaska (čekovi se ispisuju i deponuju pri sklapanju ugovora o putovanju i ne mogu se deponovati naknadno).
– kreditnim karticama Dina, Visa, Master, Maestro rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak 30 dana pre polaska.

Preporuka