AYODYA RESORT BALI 5*

/ Egzotična putovanja / Indonezija - Bali

Položaj: na plaži Nusa Dua. Aerodrom Denpasar oko 12 km udaljen.

Hotel: resort se nalazi usred bujnog vrta, u čijem središtu je veliki krivudavi bazen. Dodatni bazen nalazi se u blizini plaže. Tu su takođe i ležaljke i suncobrani, brojni restorani, barovi, prodavnice, Kids Club, kao i pozorište na otvorenom. WLAN u celom resortu.

Ishrana: bogat švedski sto za doručak.

Sobe: : 541. Deluxe: 48m2, kupatilo/wc, fen, bade mantil/sobne papuče, TV, telefon, WLAN, klima, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef i balkon sa pogledom na baštu. Grande: 56m2, opremljena kao Deluxe, sa odvojenim tušem i kadom. Gosti u ovom tipu sobe dodatno imaju usluge peglanja za 2 komada odeće u toku boravka. Ayodya Palace Garden View: 56m2, opremljene kao Grande. Uračunate sledeće usluge: ulaz u Ayodya Palace Lounge 07-24h, u kojem se služi doručak 7-10:30h, kolači/užina (15- 16:30h), kokteli/kanapei (18-19:30h). Na raspolaganju su i ekskluzivan vrt i bazen, gde se služe voće i bezalkoholna pića (10:30-15h). Gosti ovog tipa sobe imaju i jednom dnevno besplatnu ponudu u mini baru, odvojeni check-in prilikom prijavljivanja u hotel. Ayodya Suite: 115m2, opremljenost i usluge kluba kao kod Ayodya Palace Garden View.

Sport & Fitness: uračunato: fitnes centar, stoni tenis, odbojka. Uz doplatu: tenis, skvoš, ronjenje.

Beauty & Wellness U ponudi je „Mandara Spa“ sa bogatim izborom tretmana (uz doplatu).

Internet adresa: www.ayodyaresortbali.com

Video: www.youtube.com/watch?v=cR1noVLvGRU


Cena hotela od 75€ po osobi i noći – noćenje sa doručkom usluga
Cena transfera aerodrom – hotel – aerodrom od 28€ po osobi
Mogućnost doplate za polupansion

More inclusive
Večera (bez pića) za dve osobe kod rezervacija od 10 ili više vezanih noćenja

TIM Travel specijal
Ponuda za porodice: 50% popust za decu u 2. sobi iste kategorije. Važi za porodice sa decom do 11 godina.

Honeymoon
Putnici na medenom mesecu dobijaju cvetni aranžman i voće na dolasku kod rezervacija od 3 ili više vezanih noćenja. Od 5 ili više vezanih noćenja dodatno imaju balinežanske poslastice, i flašu domaćeg vina kod rezervacija od 7 ili više vezanih noćenja.

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA: 

Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Preporuka