SENSE HOTEL SEMINYAK 4*

/ Egzotična putovanja / Indonezija - Bali

Položaj: samo nekoliko minuta hoda od plaže. U bližoj okolini nalaze se barovi, restorani, prodavnice i ostale mogućnosti za kupovinu. Aerodrom Denpasar udaljen oko 10km. Hotelski autobus vozi besplatno do centra Seminjaka, Legian i Kute, kao i do brojnih mogućnosti za zabavu (prema redu vožnje).

Hotel:mali, butik hotel sa stilom, izgrađen u kombinaciji modernih i tradicionalnih balinežanskih stilskih elemenata. Na više spratova, sobe okružuju 15m dug spoljašnji bazen. Udobne ležaljke mame na sunčanje. Hotel u ponudi ima „Rasa Bistro & Bar“, restoran sa azijskim i zapadnjačkim specijalitetima. U „Lima“ spa centru nude se balinežanske masaže i ostali tretmani (uz doplatu). Internet terminal, WLAN u celom resortu. Beach club na plaži Seminjak nudi ležaljke, suncobrane, peškire i bar, a udaljen je oko 10 minuta hoda (hotelski autobus stoji na raspolaganju).

Ishrana: bogati švedski sto za doručak ili ala- carte. Kod polupansiona jelo sa menija za ručak ili večeru.

Sobe: 68 Superior: oko 25m2, udobne, tuš,wc, fen, bade mantil, TV, telefon, WLAN, klima, mini bar, aparat za kafu/čaj i sef. Deluxe: 27m2, sa uračunatim spoljašnjim delom, opremljena kao Superior, dodatno sa balkonom.

Sport & Fitness: Uz doplatu: najam bicikla

Internet adresahttp://sensehotelbali.com

Video: www.youtube.com/watch?v=V7S–mbrwtw


Cena hotela od 37€ po osobi i noći – noćenje sa doručkom usluga
Cena transfera aerodrom – hotel – aerodrom od 28€ po osobi
Mogućnost doplate za polupansion

More inclusive
TIM Travel gosti dobijaju 
15% popust na spa tretmane, jela i pića.

Venčanje & Honeymoon 
Putnici na medenom mesecu dobijaju cveće, voće i kolač na dolasku

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA: 

Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Preporuka