GRAND INNA KUTA 4*

/ Egzotična putovanja / Indonezija - Bali

Položaj: direktno na plaži. Do centra mesta sa brojnim restoranima, barovima i prodavnicama nekoliko minuta hoda. Aerodrom Denpasar, oko 5km.

Hotel: sa svoja dva hotelska krila, resort povezuje tradicionalne balinežanske elemente gradnje sa modernom arhitekturom, prenoseći prijatan i ugodan ambijent. 3 bazena (od toga 2 sa odeljcima za decu), sa ležaljkama i suncobranima. Restoran „The Breeze“ otvoren 24h, nudi raznovrsnu kuhinju indonežanskih i internacionalnih jela. 2 bara i cafe su takođe u ponudi. Masaže uz doplatu. WLAN u celom resortu.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak. Kod polupansiona jelo sa menija za večeru. Kod punog pansiona dodatno jelo sa menija za ručak.

Sobe: 219. Deluxe Garden View: 29m2, kupatilo/wc, fen, bade mantil, sobne papuče, TV, telefon, WLAN, klima, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef. Deluxe Pool View: 29m2, kao Deluxe Garden View, sa pogledom na bazen. Deluxe Pool Access: 29m2, kao Deluxe Garden View, sa direktnim pristupom glavnom bazenu, preko terase.

Sport & Fitness: uračunato: stoni tenis, pikado. Uz doplatu: tenis, najam bicikla, najam daske za surfovanje.

Internet adresa: www.grandinnakuta.com

Video: www.youtube.com/watch?v=L2_4gZSLMlA


Cena hotela od 44€ po osobi i noći – noćenje sa doručkom usluga
Cena transfera aerodrom – hotel – aerodrom od 28€ po osobi
Mogućnost doplate za polupansion ili pun pansion

TIM Travel specijal
Ponuda za porodice: 50% popust za decu u 2. sobi iste kategorije. Važi za porodice sa decom do 11 godina.

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA: 

Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Preporuka