GRAND BALISANI SUITES 4*

/ Egzotična putovanja / Indonezija - Bali

Položaj: u atraktivnom okruženju, u blizini seoceta Batubelig, severno od Seminjaka. Plaža se nalazi odmah pored hotela tj. odvojena je samo jednom peščanom stazom. Kuta i Legian, sa brojnim restoranima i mogućnostima za kupovinu, nalaze se na oko 5km udaljenosti. Hotelski autobus vozi do Kute više puta dnevno (povratak u sopstvenoj organizaciji). Aerodrom Denpasar oko 8 km.

Hotel: kompleks je napravljen na osnovu starog balinežanskog sela i prenosi čari tradicionalne, tropske atmosfere. Na raspolaganju su bazen sa swim-up barom , kao i ležaljke i suncobrani. Restoran sa tipičnim lokalnim i internacionalnim jelima, lobby lounge, su takođe u ponudi. Masaže uz doplatu. WLAN u lobiju, na bazenu i u restoranu uračunat.

Ishrana: švedski sto za doručak. Kod polupansiona dodatno švedski sto za ručak ili večeru ili jelo sa menija za večeru.

Sobe: 96. Deluxe Garden: oko 34m2, u glavnoj zgradi, u balinežanskom stilu, kada ili tuš/wc, fen, sobne papuče, telefon, TV, DVD plejer, klima, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon sa pogledom na baštu. Garden Suite: oko 79m2, ista opremljenost kao Deluxe Garden, prostraniji, veliko kupatilo sa kadom i tušem, bade mantil. Suitovi se nalaze u blizini bazena i bašte. U prizemlju, sa paviljonom na terasi.

Sport & Fitness:uračunato: bilijar, šah. Zabava i izleti: uračunato: nedeljno plesne zabave. Uz doplatu: kurs kuvanja, izleti biciklom.

Internet adresa: www.balisanisuites.com

Videowww.youtube.com/watch?v=DxIHfeYjIWk


Cena hotela od 41€ po osobi i noći – noćenje sa doručkom usluga
Cena transfera aerodrom – hotel – aerodrom od 28€ po osobi
Mogućnost doplate za polupansion

TIM Travel gosti dobijaju 
15% popust na usluge pranja veša, masaže, jela i bezalkoholna pića u restoranu.

Venčanje & Honeymoon 

Putnici na medenom mesecu dobijaju mladenački kolač i dekorisanu sobu

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA: 

Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Preporuka