BREEZES RESORT 4*

/ Egzotična putovanja / Kuba

Položaj: na dugoj peščanoj plaži. Do centra oko 3km. Aerodrom Varadero oko 30km.

Hotel: sastoji se iz više trospratnih zgrada, smeštenih u tropskom vrtu. U centru resorta nalazi se bazen sa terasom za sunčanje i whirlpool-om (ležaljke, suncobrani i peškiri na bazenu i plaži). 4 restorana: Glavni restoran (doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola), 2 a-la-carte restorana (otvoreni uveče, prethodna rezervacija) i snek bar na plaži El Bohio koji preko dana nudi snekove, a uveče specijalitete sa roštilja (uveče neophodna rezervacija). Ostale pogodnosti: 7 barova, 3 whirlpoola, wellness centar sa saunom (masaže uz doplatu), internet kutak (uz doplatu), prodavnice, diskoteka.

Ishrana: All Inclusive. Svi obroci u glavnom restoranu (uveče a-la-carte, rezervacija neophodna), snackovi, domaća i internacionalna alkoholna i bezalhoholna pića.

Sobe: 270 Juniorsuite Run of the House: gosti po dolasku dobijaju najbolju moguću sobu (prema raspoloživosti). Juniorsuite Gardenview: oko 43m2, kupatilo, fen, TV, DVD player, telefon, pegla, klima, mali frižider, aparat za kafu/čaj, sef i balkon sa pogledom na baštu. Suite Gardenview: oko 54m2, kao Juniorsuite Gardenview, sa odvojenim dnevnim boravkom. Suite Poolview: oko 54 m2, kao Suite Gardenview, sa pogledom na bazen.

Zabava: tokom dana i uveče zabavni program, diskoteka, tematske večeri i karaoke.

Sport & Fitness: uračunato: fitness centar, 4 teniska terena (osvetljenje uz doplatu), stoni tenis, odbojka na plaži, aerobik, badminton, bilijar, stoni fudbal, windsurfing, kajak, hobie cat, pedalina, snorkling. Uz doplatu: Golf (teren sa 18 rupa Vradero Golf Kluba)

Internet adresa: www.superclubscuba.com


Cena hotela od 78€ po osobi i noći – All Inclusive usluga
Cena transfera aerodrom – hotel – aerodrom od 42€ po osobi
NAPOMENA:

Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs


Program putovanja:

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela u Havani. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Treći dan: Napuštanje hotela. Transfer do hotela u Varaderu. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

–Četvrti do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Preporuka