EL COMENDADOR 4*

/ Egzotična putovanja / Kuba

Položaj: u Starom gradu, na dinamičnoj lokaciji, na uglu ulica Prado i Neptuno, preko puta Central Parque i u blizini Capitola i promenade Malecón.

Hotel: sagrađen 1860., rekonstruisan 1911. godine. Arhitekturu čini kombinacija modernih i kolonijalnih stilskih elemenata. Restoran, snack bar (24h), internet (uz doplatu), pegla (uz doplatu), lift, suvenirnica.

Ishrana: kontinentalni doručak.

Sobe: 63 Standard: oko 20m2, u kubanskom stilu, kupatilo/ wc, fen, TV, telefon, klima, mini bar, sef.


Cena hotela od 40€ po osobi i noći – noćenje sa doručkom usluga
Cena transfera aerodrom – hotel – aerodrom od 30€ po osobi
Mogućnost doplate za transfer aerodrom – hotel u Havani u oldtimer automobilu
NAPOMENA:

Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs


Program putovanja:

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela u Havani. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Treći dan: Napuštanje hotela. Transfer do hotela u Varaderu. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

–Četvrti do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Preporuka