IBEROSTAR PARQUE 5*

/ Egzotična putovanja / Kuba

Položaj: u starom gradu,preko puta Parque Central i u blizini Capitola.

Hotel: komforni hotel u španskom kolonijalističkom stilu, sa modernom gradnjom. 3 restorana, 4 bara, 2 bazena sa whirlpool-om na krovnoj terasi, ležaljke i peškiri. Business centar, room service i masaže (uz doplatu), lift.

Ishrana: švedski sto za doručak.

Sobe: 427 Standard Modern: oko 30-36m2, u modernom delu hotela, kutak za sedenje, kupatilo/ tuš/wc, fen, bade mantil, TV, telefon, klima, mini bar i voda (uz doplatu), sef. Junior Suite Modern: oko 44m2, kao Standard, ali prostraniji. Suite Modern: oko 58m2, kao Junior Suite, odvojeni dnevno/spavaći deo, pegla (uz doplatu).

Sport & Fitness: Uračunato: fitness centar.

Internet adresa: http://www.iberostar.com/hoteles


Cena hotela od 145€ po osobi i noći – noćenje sa doručkom usluga
Cena transfera aerodrom – hotel – aerodrom od 30€ po osobi
Mogućnost doplate za transfer aerodrom – hotel u Havani u oldtimer automobilu
NAPOMENA:

Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs


Program putovanja:

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela u Havani. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Treći dan: Napuštanje hotela. Transfer do hotela u Varaderu. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

–Četvrti do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Preporuka