MELIÁ COHIBA 5*

/ Egzotična putovanja / Kuba

Položaj: direktno na Malecón. Do Starog grada oko 15 minuta vožnje.

Hotel: ekskluzivni gradski hotel sa 6 restorana, 4 bara, noćnim klubom, bazenom (ležaljke, suncobrani i peškiri), wellness centrom i ponudom masaža (uz doplatu), internetom (WLAN, uz doplatu), radnjama.

Ishrana: Doručak švedski sto.

Sobe: 462 Standard: oko 28m2, kupatilo/wc, fen, bade mantil, TV, telefon, radio, klima, aparat za kafu/ čaj, pegla, mini bar (uz doplatu), sef, delimičan pogled na more. Junior Suite: oko 43m2, kao Standard, sa odvojenim dnevno/spavaćim delom sa whirlpool kadom.

Sport & Fitness: Uračunat fitnes centar, squash.

Internet adresahttp://www.melia.com/es/hoteles


Cena hotela od 150€ po osobi i noći – noćenje sa doručkom usluga
Cena transfera aerodrom – hotel – aerodrom od 30€ po osobi
Mogućnost doplate za transfer aerodrom – hotel u Havani u oldtimer automobilu
NAPOMENA:

Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs


Program putovanja:

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela u Havani. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Treći dan: Napuštanje hotela. Transfer do hotela u Varaderu. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

–Četvrti do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Preporuka