HABANA PANORAMA 4*

/ Egzotična putovanja / Kuba

Položaj: u rezidencijalnoj četvrti Miramar, direktno na moru. Besplatan shuttle do Starog grada (2 x dnevno).

Hotel: 3 restorana, 4 bara, bazen, internet centar (WLAN, uz doplatu), wellness centar sa saunom (uz doplatu), frizer, salon lepote, radnje (uz doplatu).

Ishrana: švedski sto za doručak.

Sobe: 320 Deluxe: oko 23-29m2, kupatilo/wc, fen, TV, telefon, klima, mini bar (uz doplatu), sef. Deluxe Sea View: (RJMG): kao Deluxe, sa pogledom na more.

Sport & Fitness: Uračunato: fitness sala. Uz doplatu: teren za squash.

Internet adresa: https://www.h10hotels.com/en/


Cena hotela od 116€ po osobi i noći – noćenje sa doručkom usluga
Cena transfera aerodrom – hotel – aerodrom od 30 po osobi
Mogućnost doplate za transfer aerodrom – hotel u Havani u oldtimer automobilu
NAPOMENA:

Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs


Program putovanja:

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela u Havani. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Treći dan: Napuštanje hotela. Transfer do hotela u Varaderu. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

–Četvrti do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Preporuka