MELIÁ MARINA 5*

/ Egzotična putovanja / Kuba

Položaj: direktno na lučkoj promenadi Varadera. Plaža je dostupna preko pešačkog mosta (oko 300 m). Do centra oko 15km. Aerodrom Varadero oko 34km.

Hotel: u primorskom stilu, sastoji se iz više 7-spratnih zgrada, koje se pružaju duž promenade. Za kulinarsku raznovrsnost brine se 11 restorana, između kojih je jedan glavni restoran „El Pilar“ (svi obroci u vidu švedskog stola) sa lepom terasom, 5 a-la-carte restorana sa veličanstvenim pogledom na marinu sa jahtama (italijanski, francuski, azijski, latinoamerički; otvoreni uveče), plažni restoran El Pescador (ponuda sa roštilja, otvoren popodne), Snack bar, 8 barova, od kojih je jedan ekskluzivno za goste „The Level“-a, 5 bazena, ležaljke i suncobrani na plaži, dodatno peškiri na bazenu, lobi sa internetom (WLAN, uz doplatu), butik.

Ishrana: All Inclusive. Svi obroci (a-la-carte i švedski sto), snackovi, domaća i internacionalna pića.

Sobe: 423 Best Price (ograničen broj): oko 43m2, kupatilo/ tuš/wc, fen, TV, telefon, internet (WLAN, uz doplatu), pegla, klima, ventilator na plafonu, mini bar (uračunato pivo, voda, sokovi), aparat za kafu/čaj, sofa za spavanje, sef, balkon sa pogledom na bazen. Classic: oko 43m2, kao Best Price. Classic Marinaview: oko 43m2, kao Standard, sa pogledom na marinu. Standard The Level: oko 43m2, kao Standard, sa pogledom na marinu. The Level: oko 43 m2, kao standard, u ekskluzivnom delu „The Level“, na 5. i 6. spratu. Uračunate The Level usluge: usluge concierga, privatni check-in/out, 24h room service, 3 x Green Fee paket po osobi/boravku Varadero golf club), bade mantil, kasni check-out do 14h. The Level Marinaview: oko 43m2, kao The Level, sa pogledom na marinu. Grand Suite The Level: oko 85m2, kao The Level, sa dva kupatila, od 4 noćenja dodatno transfer (aerodrom Varadero)

Zabava: tokom dana i uveče zabavni program, show programi i animacije.

Sport & Fitness: Uračunato: fitness centar.

Deca: mini klub, 2 dečija bazena, igralište za decu, zid za sportsko penjanje.
Beauty & Wellness Lepi wellness centar „YHI Spa“ sa više bazena, salonom lepote i salonom za masaže, frizer (uz doplatu).

Internet adresa: www.melia.com/en/hotels/cuba/varadero

Video: www.youtube.com/watch?v=QSX4rLDZnts


Cena hotela od 86€ po osobi i noći – All Inclusive usluga
Cena transfera aerodrom – hotel – aerodrom od 42€ po osobi

Honeymoon
Honeymoon special: mladenci ostvaruju pravo na privatni check in, kasni check out, cveće, flaša šampanjca i čokolada na dolasku, drugog dana doručak u sobi, romantična večera, 10% popusta na spa tretmane i mali poklon. Minimalan boravak: 6 noći. Važi do 6 meseci nakon venčanja, venčani list pokazati u hotelu.
NAPOMENA:

Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs


Program putovanja:

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela u Havani. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Treći dan: Napuštanje hotela. Transfer do hotela u Varaderu. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

–Četvrti do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Preporuka