BANYAN TREE 5*

/ Egzotična putovanja / Sejšeli

Položaj: na jugozapadnoj obali ostrva Mahe, direktno na 800m dugoj peščanoj plaži zaliva Intendance (zbog jakih morskih struja kupanje u moru može biti povremeno ograničeno). Hotel je udaljen od aerodroma Mahe oko 25km, od glavnog grada Viktorija oko 30km.

Hotel: resort sa jedinstvenim položajem, savršeno uklopljen i okružen autentičnom tropskom vegetacijom, sa veličanstvenim pogledom na prelep zaliv Intendance. Pored prvoklasne usluge, hotel poseduje restoran „Au Jardin d’Epices“, sa idiličnim pogledom na okean i ponudom mediteranske i internacionalne kuhinje, restoran „Saffron“, sa ponudom tajlandskih specijaliteta, kao i restoran „Chez Lamar“, u kojem se služe kreolska i internacionalna jela. U sklopu resorta su i bar „La Varangue“, pool bar, bazen, radnje sa suvenirima, frizer, besplatan pristup internetu u celom kompleksu.
Ishrana: bogati švedski sto za doručak u „Au Jardin d’Epices“. Kod rezervisanog polupansiona dodatno uveče Dine Around, tj uračunata sva označena jela u svim restoranima.

Sobe: 60 vila Oceanview Pool Villa: oko 97m2 (od toga spoljni prostor sa paviljonom oko 60m2) (22), veoma luksuzne vile sa privatnom atmosferom, na padini, okružene bujnom vegetacijom, sa fantastičnim pogledom na zaliv. Kupatilo sa kadom, tuš, wc, fen, bade mantil, TV, DVD/CD uređaj, telefon, besplatan pristup WLAN , klima uređaj, ventilator na plafonu, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, paviljon sa kutkom za sedenje, privatni bazen, pogled more. Intendance Pool Villa: oko 107m2 (od toga oko 68m2 spoljašnji deo sa paviljonom) (4), kao OceanView Pool Villa, dodatno sa spoljnom kadom sa đakuzijem. Uklopljena u prirodu, na granitnim stenama. Beachfront Pool Villa: oko 250m2 (od toga spoljašnji prostor sa paviljonom oko 167m2) (22), kao OceanView Pool Villa, direktno na peščanoj plaži. Vila poseduje parno kupatilo, spoljni tuš, paviljon, privatnu baštu, kao i bazen. Two Bedroom Double Pool Villa: oko 826m2 (od toga spoljni deo sa paviljonom oko 730m2), kao Beachfront Pool Villa, dva paviljona sa dve spavaće sobe, idealno za porodice I prijatelje, dva bazena, jedan whirlpool.

Sport & fitness: Uračunato: kajak, snorkling, teniski teren sa osvetljenjem, fitnes centar. Uz doplatu: privatni časovi joge (na upit), škola ronjenja (PADI) u blizini. Beauty & Wellness Prelep opuštajući spa centar, ušuškan u prirodno okruženje, sa otvorenim, privatnim masažnim paviljonima.

Internet adresa: www.banyantree.com/en/em-seychelles

Video: www.youtube.com/watch?v=W-RYMs8iOGI


Cena hotela od 898€ po osobi i noći – noćenje sa doručkom usluga
Transfer aerodrom – hotel – aerodrom od 22€ po osobi
Mogućnost doplate za polupansion

More inclusive
TIM Travel gosti dobijaju
-besplatan ručak (piće nije uključeno)
-po dolasku flašu šampanjca kao i kanapee u baru “La Varangue”, ne važi za Two Bedroom Double Pool Villa.
-u Two Bedroom Double Pool Villa dobijaju besplatan transfer od aerodroma/ luke do hotela i nazad. Nije moguće kombinovati sa Honeymoon Special.

Venčanja i honeymoon

Venčanja u raju 
Više informacija o paketu venčanja preuzmite kod Vašeg agenta.

Honeymoon special 
Putnici koji putuju na medeni mesec ostvaruju popust do 60% na osnovnu cenu za suprugu. Ne može se kombinovati sa ostalim popustima. U hotelu dobijaju činiju sa voćem, flašu šampanjca, romantičnu dekoraciju u vili i poklon. Minimalni boravak 4 noćenja. Deca mogu boraviti u sobi zajedno sa roditeljima. Ne važi u terminu 01.05-10.05, 02.07-19.07, 06.09- 18.09 i 01.10-31.10

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:
Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

 

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Aranžman obuhvata:
-povratni avio prevoz iz Beograda
-aerodromske takse
-smeštaj na bazi odabrane usluge
-transfer aerodrom – hotel – aerodrom
-troškove rezervacije

Aranžman ne obuhvata:
-napojnice
-individualne troškove i fakultativne izlete putnika

Preporuka