KEMPINSKI RESORT 5*

/ Egzotična putovanja / Sejšeli

Hotel: resort, koji pripada renomiranom hotelskom lancu Kempinski, nudi idealne uslove za jedan opuštajući odmor u lepom i stilizovan ambijentu. Kompleks ima 4 restorana, bar, prijatan lounge. Glavni restoran „Cafe Lazare“ nudi švedski sto sa internacionalnim specijalitetima. U a-la-carte restoranu „L’Indochine“ možete probati kreolske specijalitete iz regije Indijskog okeana. „Planter’s Bar & Lounge“ serviraju lagane snackove, suši i koktele. „Windsong Bar“ nudi izbor jela od plodova mora. Na raspolaganju su još i bazen, pool bar, besplatan internet centar u biznis centru, besplatan WLAN, čitaonica i butik

Ishrana: bogati doručak na bazi švedskog stola. Kod rezervacije polupansiona uračunata večera na bazi švedskog stola u restoranu „Cafe Lazare“. Meni u a-la-carte restoranima „L’Indochine“ i „Windsong Bar“ uz doplatu.

Sobe: 148 Hill View: oko 46 m2 (50), moderan dizajn, raspolažu sa kutkom za sedenje, prostrane. Kupatilo sa tušem/wc, bade mantil, fen, telefon, TV, WLAN internet bez doplate, klima, aparat za kafu/čaj, mini frižider (prvo punjenje uračunato), sef, terasa ili balkon, sa pogledom na brda. Sea View: oko 46 m2 (48), kao Hill View, sa balkonom i lepim pogledom na Indijski okean (delimično ograničen vegetaciojom). Sea View Garden: oko 46m2 (48), kao Sea View, terasa, delimično pogled more.

Zabava: svakodnevno diskretna večernja zabava, sa živom muzikom, kazino (otvoren svakog dana)

Sport & Fitness: Uračunato: kajak, najam bicikla, badminton, odbojka na plaži, snorkling, 2 teniska terena sa reflektorima, fitnes centar. Nedeljno se menja program aktivnosti, npr joga, pilates, gimnastika u vodi…Uz doplatu: veslanje, windsurfing, ronjenje u blizini (PADI), jedrenje, čamac sa staklenim dnom, pecanje na pučini (u blizini).

Deca: Pogodnosti za porodice: do 3 dece do 11 godina u posebnoj sobi imaju 50% popusta.

Dečji klub: razne aktivnosti kao i montirani dečji bazen (4 do 11 godina). Beauty & Wellness Elegantan „Kempinski The Spa“ centar je prava oaza za opuštanje. Okružen je bujnom tropskom vegetacijom.

Internet adresa: www.kempinski.com/en/baie-lazare/seychelles-resort/

Video: www.youtube.com/watch?v=7VusEBGjAHs


Cena hotela od 192€ po osobi i noći – noćenje sa doručkom usluga
Transfer aerodrom – hotel – aerodrom od 22€ po osobi
Mogućnost doplate za polupansion

Venčanje i Honeymoon

Venčanja u raju
Više informacija o paketu venčanja preuzmite kod Vašeg agenta.

Honeymoon special/popust za godišnjice braka
Putnici koji putuju na medeni mesec kao i za pet godina braka ili svaki naredni petogodišnji jubilej ostvaruju popust ca.70 % na osnovnu cenu iz kataloga za suprugu. Popust važi i na doplate za ishranu. Ne može se kombinovati sa ostalim popustima. U hotelu dobijaju flašu vina, cveće, kolač, kao i upgrade u sobu više kategorizacije prema raspoloživosti. Minimalan boravak 3 noći. Važi do 6 meseci nakon venčanja. Godišnjica braka treba biti za vreme boravka.

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:
Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

 

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Aranžman obuhvata:
-povratni avio prevoz iz Beograda
-aerodromske takse
-smeštaj na bazi odabrane usluge
-transfer aerodrom – hotel – aerodrom
-troškove rezervacije

Aranžman ne obuhvata:
-napojnice
-individualne troškove i fakultativne izlete putnika

Preporuka