BERJAYA BEAU VALLON 3*

/ Egzotična putovanja / Sejšeli

Položaj: na dugoj i prelepoj Beau Vallon plaži, od grada Viktorija udaljen oko 5km, od aerodrome Mahe udaljen oko 15km.

Hotel: hotel sa živom atmosferom, na idiličnoj lokaciji. Kulinarsku ponudu hotela čini više restorana sa raznovrsnim izborom jela. Glavni restoran „Parrot Restoran“ nudi internacionalne i kreolske specijalitete, a-la-carte restoran „Pizzeria“ italijansku kuhinju, a „Le Canton“ autentičnu kinesku kuhinju. U okviru glavnog restorana postoji „Teppanyaki Counter“ sa ponudom japanskih jela, a „Indian Tandoori Cuisine“ nudi indijske specijalitete. Dodatno hotel poseduje 2 bara, bar u kazinu, bazen, dečiji bazen, butik, besplatan internet u lobiju, prostor za masaže.

Ishrana: švedski sto za doručak uračunat. Kod rezervisanog polupansiona dodatno uračunat švedski sto za večeru u glavnom restoranu, meni u a-la-carte restoranu uz doplatu.

Sobe: 232

Standard: oko 28m2 (155), lepo osvetljene, imaju kupatilo sa tušem/wc, fen, TV/muzički kanal, telefon, internet uz doplatu, klima uređaj, frižider, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, na 1. i 2. spratu u glavnoj zgradi zid sobe delom u staklu. Superior: oko 36m2 (25), kao Standard, renovirane, dodatno sa đakuzijem, u prizemlju.

Zabava: svakodnevna večernja zabava.

Sport & fitness: Uračunato: tenis, fitnes centar, kajak. Uz doplatu: ronjenje (PADI), snorkling, surfovanje, skijanje na vodi, jetski, parasailing.

Internet adresawww.berjayahotel.com/mahe

Video: www.youtube.com/watch?v=ay9iGSO-Z0w


Cena hotela od 77€ po osobi i noći – noćenje sa doručkom usluga
Transfer aerodrom – hotel – aerodrom od 22€ po osobi
Mogućnost doplate za polupansion

More inclusive
TIM Travel gosti dobijaju prema raspoloživosti hotela Late Check Out do 15:00.

Venčanja i Honeymoon

Venčanje u raju
Pozovite nas za više informacija o paketu venčanja.

Honeymoon Special
Putnici koji putuju na medeni mesec dobijaju na dolasku poklon, kao i čokoladu u sobi. Prema raspoloživosti dobijaju i upgrade u Superior sobu. Minimalan boravak 4 noćenja. Molimo najaviti pri rezervaciji.

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:
Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

 

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Aranžman obuhvata:
-povratni avio prevoz iz Beograda
-aerodromske takse
-smeštaj na bazi odabrane usluge
-transfer aerodrom – hotel – aerodrom
-troškove rezervacije

Aranžman ne obuhvata:
-napojnice
-individualne troškove i fakultativne izlete putnika

Preporuka