CORAL STRAND 3*

/ Egzotična putovanja / Sejšeli

Položaj: direktno na peščanoj plaži Beau VallonBay, jednoj od najdužih plaža na Sejšelima, oko 5km do centra grada Victoria i 15km do aerodroma Mahe.

Hotel: divan hotel na idealnom položaju. Restoran„Island Trader“ pruža internacionalne i kreolske specijalitete, sa posluženjem a-la-carte jela oko podneva. Specijalitete indijske kuhinje možete oprobati u restoranu “Mahek”. U poznatim japanskim jelima možete uživati u a-la-carte restoranu “Coral Asia”. Gostima na rapolaganju stoje dodatno bistro i bar, bazensa odvojenim dečijim bazenom, suvenirnica, pristup internetu WLAN u lobiju bez doplate.

Ishrana: bogat švedski sto za doručak. Kod rezervisanog polupansiona dodatno uveče švedski sto. U restoranima Mahek I Coral Asia polupansion uz doplatu.

Sobe: 162 Standard: oko 24m2 (36), lepe i elegantne,kupatilo sa tušem/WC, fen, TV, radio, telefon,pristup internetu WLAN bez doplate, klima,mini bar, sef, balkon ili terasa. Pogled na unutrašnje dvorište i na brdo.Standard Sea View: oko 24m2 (104), kao Standard, sa pogledom na more, negde sa bočnim pogledom na more. Deluxe: oko 48m2 (4), kao Standard, sa odvojenim dnevnim prostorom. Deluxe Sea View: oko 48m2 (17), kao Deluxe, sa pogledom na more.

Zabava: svakodnevno večernja zabava, sa živom muzikom.

Sport: Uz doplatu: joga, ronjenje, windsurfing, katamaran, parasailing, wakeboard, skijanjena vodi.

Internet adresa: www.coralstrand.com

Video: www.youtube.com/watch?v=rMFsVsQD1nQ


Cena hotela od 125€ po osobi i noći – noćenje sa doručkom usluga
Transfer aerodrom – hotel – aerodrom od 22€ po osobi
Mogućnost doplate za polupansion

Honeymoon

Honeymoon Special
Putnici koji putuju na medeni mesec ostvaruju popust do 40% za suprugu. Ne može se kombinovati sa ostalim popustima. U hotelu dobijaju upgrade u sledeću višu kategoriju sobe (prema raspoloživosti), penušavo vino, kao i korpu sa voćem usobi. Gosti koji su rezervisali polupansion dobijaju dodatno romantičnu večeru u restoranu Mahek. Minimalan boravak 4 noćenja. Važi do 9 meseci nakon venčanja. Za srebrnu/zlatnu godišnjicu braka gosti dobijaju u hotelu penušavo vino, kao i korpu voća. Gosti koji su rezervisali polupansion dobijaju večeru u „Mahek“ restoranu. Minimalan boravak 4 noći. Molimo najaviti kod rezervacije. Godišnjica mora biti za vreme boravka.

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:
Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

 

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Aranžman obuhvata:
-povratni avio prevoz iz Beograda
-aerodromske takse
-smeštaj na bazi odabrane usluge
-transfer aerodrom – hotel – aerodrom
-troškove rezervacije

Aranžman ne obuhvata:
-napojnice
-individualne troškove i fakultativne izlete putnika

Preporuka