DOUBLETREE 4*

/ Egzotična putovanja / Sejšeli

Položaj: nalazi se na jugoistoku ostrva, u jednom lepom zalivu. Hotel je udaljen od glavnog grada Victoria oko 25km, a od aerodroma Mahé oko 20km.

Hotel: idiličan hotel, na mirnoj lokaciji, u modernom dizajnu sa veselim bojama. U ponudi hotela su „Les Palms Restoran“ sa prostranom spoljašnjom terasom i prelepim pogledom na more. U resturanu se služi mediteranska, internacionalna i kreolska kuhinja. Hotel dodatno ima i jedan bar, kao i bazen, bespatan internet u lobiju, lounge i butik.

Ishrana: bogati doručak na bazi švedskog stola. Kod rezervacije polupansiona dodatno i večera na bazi švedskog stola u restoranu „Les Palms“. Uz rezervaciju punog pansiona dodatno meni za ručak.

Sobe: 30 Ocean View: oko 48m2 (24), velike, moderno uređene, sa elementima kreolske kulture. Kupatilo sa tušem/wc-om, bade mantil, fen, TV, DVD uređaj, iPod-Station, besplatan internet, telefon, mini bar, mali frižider, aparat za kafu, klima, ventilator, sef, veliki balkon, pogled na more. Deluxe Ocean View: oko 70m2 (6), kao Ocean View, veća soba, dodatno sa đakuzijem na balkonu, Espresso aparat.

Zabava: zabava u večernjim satima.

Sport & Fitness: Uračunato: fitnes centar, snorkling, kajak. Uz doplatu: iznajmljivanje bicikla i ronjenje u blizini. Beauty & Wellness u „Duniya Spa“ centru sa prelepim pogledom na Indijski okean, gosti mogu naći potpuni unutrašnji mir i harmoniju.

Internet adresa: doubletree3.hilton.com/en/hotels/seychelles

Video: www.youtube.com/watch?v=EXP0BRZWObs


Cena hotela od 195€ po osobi i noći – noćenje sa doručkom usluga
Transfer aerodrom – hotel – aerodrom od 22€ po osobi
Mogućnost doplate za polupansion

Venčanje i Honeymoon

Venčanje u raju
Pozovite nas za više informacija o paketu venčanja.

Honeymoon Special/ Popusti za godišnjicu braka
Putnici koji putuju na medeni mesec, kao i putnici koji slave 3 godišnjicu braka ili svaku narednu godišnjicu, ostvaruju popust do 80% na cenu za suprugu. Popust se takođe primenjuje i za ishranu. Ne može se kombinovati sa ostalim popustima. U hotelu dobijaju jednu čašu penušavog vina, pareo i majicu. Minimalan boravak 4 noćanja. Važi do 6 meseci nakon venčanja odnosno 1 mesec pre ili posle godišnjice braka. Deca su dozvoljena u sobi sa roditeljima.

Dobro je znati
Hilton Kombination Special

Tri resorta Hilton Seychelles Northolme, Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa i Double Tree by Hilton Seychelles – Alamanda Resort & Spa, nude mogućnost za bolje upoznavanje dva različita ostrva. Kod kombinacije ovih hotela (minimum 7 noćenja u dva od tri navedena Hilton hotela) ostvarujete popust od oko 5% na cenu sobe. Ne može se kombinovati sa Honeymoon specijalom ili popustom za godišnjicu braka.

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:
Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

 

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Aranžman obuhvata:
-povratni avio prevoz iz Beograda
-aerodromske takse
-smeštaj na bazi odabrane usluge
-transfer aerodrom – hotel – aerodrom
-troškove rezervacije

Aranžman ne obuhvata:
-napojnice
-individualne troškove i fakultativne izlete putnika

Preporuka