CASTELLO BEACH 4*

/ Egzotična putovanja / Sejšeli

Položaj: direktno na maloj i lepoj plaži od belog peska, u zalivu Anse Kerlan. Do aerodroma Praslin oko 5km.

Hotel: smešten u lepom tropskom vrtu, uređen sa azijskim elementima, obećava jedan ugodan odmor. Ceo resort odiše prijatnom i porodičnom atmosferom, u kojoj se gosti osećaju potpuno opušteno. U ponudi su otvoreni restoran, u kojem se nude internacionalna i kreolska jela, sa lepim pogledom na Indijski okean. Dodatno su tu i bar, bazen sa odvojenim dečijim bazenom, besplatnim internetom u lobiju. U malom wellness centru bogat izbor tretmana i masaža.
Ishrana: bogati švedski sto za doručak. Kod polupansiona gosti dobijaju dodatno raznovrstan švedski sto ili jelo sa menija za večeru.

Sobe: 25 suitova. Junior Suite: oko 43m2 (13), lepo uređene, sa elementima od prirodnih materijala, u prijatnim tonovima. Kupatilo sa tušem/wc, bade mantil, TV, DVD plejer, telefon, klima, ventilator, mini frižider, aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasa, pogled na baštu ili bazen. Family Suite: oko 55m2 (12), kao Junior Suite, veći, sa drugom, odvojenom spavaćom sobom, do koje se u nekim suitovima dolazi stepenicama. Suite je posebno pogodan za porodice. Zabava: povremeno večernja zabava sa živom muzikom.

Sport & Fitness: uračunato: oprema za ronjenje. Uz doplatu: najam bicikla, golf (udaljen oko 5 minuta, transfer uz doplatu), pecanje na pučini i ronjenje (PADI-škola ronjenja oko 20 minuta udaljena, transfer uz doplatu).

Internet adresa: www.castellobeachhotel.com

Videowww.youtube.com/watch?v=ePiWBCjY8x8


Cena hotela od 122€ po osobi i noći – noćenje sa doručkom usluga
Transfer aerodrom – hotel – aerodrom od 22€ po osobi
Mogućnost doplate za polupansion

More inclusive

TIM Travel specijal
Specijal Standard soba: idealno za goste koji npr. puno vremena provode otkrivajući ostrvo Praslin ili La Digue, odnosno za one koji su rezervisali razne izlete. Sobe su opremljene kao Junior Suite, ali manje (oko 31m2) i nemaju balkon ili terasu. Raspoloživost ovih soba je ograničena.

Venčanje & Honeymoon

Venčanje u raju
Pozovite nas za više informacija o paketu venčanja.

Honeymoon Specijal Putnici na medenom mesecu ostvaruju 60% popusta na cenu smeštaja za mladu.
Može se kombinovati samo sa first minute popustom. U hotelu dobijaju po dolasku voće i flašu penušavog vina, kao i romantičnu večeru tokom boravka. Minimalan boravak 5 noćenja. Važi do 9 meseci nakon venčanja. Deca u sobi sa roditeljima dozvoljena.

Popust za godišnjicu braka Popust za honeymoon važi i za putnike koji slave petu godinu braka ili svaki naredni petogodišnji jubilej. Važi do 3 meseca pre i nakon dana godišnjice. Minimalan boravak 5 noćenja. Navedene dodatne usluge dobijaju, ukoliko je dan venčanja u vreme boravka.

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:
Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

 

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Aranžman obuhvata:
-povratni avio prevoz iz Beograda
-aerodromske takse
-smeštaj na bazi odabrane usluge
-transfer aerodrom – hotel – aerodrom
-troškove rezervacije

Aranžman ne obuhvata:
-napojnice
-individualne troškove i fakultativne izlete putnika

Preporuka