CONRAD 6*

/ Egzotična putovanja / Maldivi

Položaj: oba ostrva smeštena u prelepoj laguni na jugozapadu Ari-atola, Rangali ostrvo (460m x 230m) i Rangalifinohlu ostrvo (530m x 120m). Aerodrom Male udaljen 90km, oko 30 min. leta hidroavionom.

Hotel: elegantan i lep kompleks, posebno omiljen kod gostiju sa visokim zahtevima. Na glavnom ostrvu Rangalifinohlu nalaze se Beach Ville i Retreat Water Ville, glavni restoran „Atoll Market Place“, sa 8 otvorenih kulinarskih ponuda (sa italijanskim, azijskim, indijskim, japanskim jelima), “Sunset Grill Restoran” izgrađen na stubovima iznad vode, kineski Fine-Dining restoran “Ufaa by Jereme Leung”, kao i „Mandhoo Spa Restoran“ (inovativna kuhinja sa bio produktima). Ponudu upotpunjavaju jedinstveni „Ithaa“ restoran pod vodom, sa ponudom jela francuske kuhinje (pristup nije dozvoljen deci ispod 12 godina), “Wine and Cheese bar”, bazen sa odvojenim delom za decu, juvelirnica, boutique, radnje, frizer, besplatni internet WLAN, babysitting i lekarska ordinacija. Water ville se nalaze na drugom ostrvu, koje molom tj. dhoni čamcem povezano, Rangali ostrvo, i koje ima svoju recepciju. Ovde se, pored “Quiet Zone” za goste starije od 16 godina, sa zasebnim bazenom, nalaze još i „Koko Grill Restoran“ sa japanskom kuhinjom, restoran „Vilu“ sa mediteranskim I azijskim jelima, kao i “The Wine Cellar” sa ponudom jela i vina.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak uključen u cenu. Kod rezervisanog polupansiona dodatno je uključen i švedski sto za večeru u restoranu „Atoll Market“. Meni u ostalim ala- carte restoranima uz doplatu.

Sobe: 150 Beach Villa: oko 150m˛ (od toga oko 50m˛ spoljašnji deo) (35), na Rangalifinohlu ostrvu, elegantne vile u modernom dizajnu, garderober, spoljno kupatilo sa kadom/wc i odvojeni spoljni tuš, fen, bade mantili, TV, CD-DVD-plejer, telefon, besplatan internet WLAN, klima uređaj, minibar, aparat za kafu/čaj, sef, baštenski deo i terasa. Sve vile su okrenute ka moru. Deluxe Beach Villa: oko 300m˛ (od toga oko 120m˛ spoljašnji deo) (42), kao Beach Villa, moderne i luksuzne, sa svetlim i prozračnim delom za spavanje, velikim kupatilom, paviljon sa kadom u bašti i privatnim bazenom na terasi. Water Vila: oko 86m˛ (28), kao Beach Villa, na Rangali ostrvu, na stubovima iznad vode. Luksuzno opremljena nameštajem Philippe Starck®, sa zatvorenim kupatilom i privatnom terasom za sunčanje sa bazenom. Superior Water Villa: oko 74m˛ (12), kao Water Villa, dodatno sa spoljnim đakuzijem. Retreat Water Villa: oko 150m˛ (od toga oko 30m˛ spoljašnji deo)(14), kao Water Villa, sa zastakljenim kupatilom, terasom za sunčanje i spoljašnjim đakuzijem, kao i privatnom prostorijom za spa tretmane. Deluxe Water Villa: oko 115m˛ (sa uračunatim spoljašnjim delom)(6), kao Superior Water Vila, luksuzno opremljeni (Unterbr OADB). Family Water Villa: oko 150m˛ , (sa uračunatim spoljašnjim delom)(7), kao Water Villa, sa drugom spavaćom sobom.

Zabava: večernja zabava u Rangali baru.

Sport & Fitness: Uračunato: fitnes centar, teniski teren (sa osvetljenjem), odbojka na plaži, stoni tenis, surfing, katamaran, kajak. Uz doplatu: časovi fitnesa, yoga, pilates, skijanje na vodi, jetski, kitesurfing, wakeboard, brod sa staklenim dnom, banana čamac, pecanje na pučini.

Deca: dečiji klub za decu 3-12 godina, dnevno otvoren 8.30-19h. Ronjenje Do unutrašnjeg grebena dugog 750m udaljenost oko 30m. Oprema za snorkling uračunata. Sportski centar sa školom ronjenja PADI nudi kurseve ronjenja uz doplatu. Beauty & Wellness Prelepi „Spa Retreat“ je izgrađen na void, ispred ostrva Rangalifinohlu, dok se drugi spa centar na vodi nalazi ispred Rangali ostrvu.

Internet adresa: http://conradhotels3.hilton.com

Video: www.youtube.com/watch?v=4xTOGwPAX-M


Cena hotela od 336€ po osobi i noći – noćenje sa doručkom usluga
Transfer aerodrom – hotel – aerodrom (hidroavionom oko 30min) je uključen u cenu
Mogućnost doplate za polupansion

More inclusive:
TIM Travel gosti dobijaju

-besplatan pristup u ekskluzivni hotelski lounge na aerodromu Male, za vreme čekanja na transfer hidroavionom.

Venčanje i Honeymoon

Venčanja u raju
U hotelu Conrad Maldives Rangali Island postoji jedinstvena mogućnost za venčanje pod vodom. Pozovite nas za više informacija o paketu venčanja.

Honeymoon special
Pozovite nas za više informacija o honeymoon pogodnostima.

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:
Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Preporuka