KANUHURA 5*

/ Egzotična putovanja / Maldivi

Položaj: ekskluzivan resort, smešten na severoistočnom obodu Lhaviyani atola. 1000m x 200m veliko ostrvo. Aerodrom Male je udaljen oko 150km, oko 35min leta hidroavionom.

Hotel: ekskluzivan resort nakon kompletnog renoviranja, 2017 godine, blista novim sjajem. Nudi odmor u luksuznom ambijentu, koji zadovoljava sve ukuse i želje. Bujna vegetacija ostrva nudi dosta privatne atmosfere. 4 restorana obezbeđuju raznovrsnu kulinarsku ponudu. Posebne pažnje vredno je malo, privatno i netaknuto ostrvo Jenhunuhura, do kojeg se stiže samo par minuta vožnje brodom i na kojem su na raspolaganju ležaljke, za pravo uživanje u raju. U ponudi su i 2 bara, veliki bazen sa odeljkom za decu, karaoke, film-lounge, radnja, juvelirnica, frizer, biblioteka, ambulanta, besplatan internet u biznis centru i WLAN bez doplate. Ishrana: bogati švedski sto za doručak. Kod rezervisnog polupansiona dodatno meni ili švedski sto za večeru. Kod rezervisanog punog pansiona dodatno švedski sto ili meni za ručak.

Sobe: 96 Sunrise Beach Villa: oko 62m (43), moderne i elegantne, izgrađene od prirodnih materijala, privatni prostor se proteže do plaže i lagune. Nalaze se na strani izlaska sunca, a sadrže poluotvoreno kupatilo sa kadom/wc i spoljnim tušem, fen, bade mantil, TV, telefon, besplatan pristup internetu, klima uređaj, ventilator na plafonu, minibar, sef, verandu i pogled na more. Sunset Beach Villa: oko 62m (19), kao Beach Villa, na strani zalaska sunca. Water Villa: oko 125m (od toga oko 57m spoljašnji deo) (18), kao Beach Villa, na stubovima direktno iznad mora. Svaka Water Villa ima sopstvenu terasu za sunčanje sa direktnim prilazom vodi. Grand Water Villa: oko 135m (od toga oko 54m spoljašnji deo) (2), kao Water Villa, sa odvojenim dnevnim i spavaćim prostorom i velikom terasom za sunčanje. Sunset Pool Beach Villa: oko 62m (6), kao Sunset Beach Villa, sa privatnim bazenom. Grand Beach Villa: oko 280m (od toga oko 124m spoljašnji deo) (2), kao Sunrise Beach Villa, sa odvojenim dnevnim i spavaćim prostorom i velikom terasom sa đakuzijem.

Zabava: povremeno večernja zabava

Sport & fitness: Uračunato: fitnes centar, aerobik, yoga, 2 teniska terena sa opremom (loptice i osvetljenje uz dopatu), skvoš , odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar, pikado, windsurfing i kajak. Uz doplatu: časovi tenisa (Tennis Academy), skijanje na vodi, wakeboard, jedrenje katamaranom, banana čamac, pecanje na pučini.

Ronjenje Resort ima sopstvenu PADI školu ronjenja. U ovom atolu postoji preko 40 izvanrednih ronilačkih motiva, među kojima su dve brodske olupine i velika raža. Ronilačka škola, kursevi i snorkling uz doplatu. Oprema za snorkling uračunata.

Beauty & Wellness U prostranom i lepom spa centru gosti se mogu opustiti u savršenom ambijentu. Top ponudu čine maldivske masaže i ayurveda terapije. Uživajte u brojnim tretmanima, a zatim se opustite u sauni ili đakuziju.

Internet adresa: www.kanuhura.com/en/

Video: www.youtube.com/watch?v=1fN47tAEbBg


Cena hotela od 516€ po osobi i noći – noćenje sa doručkom usluga
Transfer aerodrom – hotel – aerodrom (avionom oko 30min i brzim brodom oko 15min) je uključen u cenu
Mogućnost doplate za polupansion, pun pansion i All Inclusive

More inclusive
TIM Travel gosti dobijaju

-pristup u hotelski lounge na aerodromu Male, tokom čekanja na let hidroavionom.

Honeymoon

Honeymoon Special
Putnici koji putuju na medeni mesec ostvaruju popust do 70% na osnovnu cenu za suprugu. Ne može se kombinovati sa drugim popustom. U hotelu dobijaju flašu šampanjca na dolasku, 50-minutnu masažu u paru, romantičnu večeru (bez pića) i poklon. Minimalan boravak 7 noćenja. Važi do 12 meseci nakon venčanja.

Idealno za porodice
Top popust za decu: deca do 11 godina besplatno u sobi sa roditeljima plaćaju samo taksu EUR 7 po noćenju/po detetu.
Dečiji klub: za decu 4-11 god., mnoge aktivnosti uključene, kao i igraonica i bazen.
Teens klub: za decu 12-17 god., razne aktivnosti i programi za omladinu.

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:
Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Preporuka