MEERU ISLAND 4*

/ Egzotična putovanja / Maldivi

Položaj: na prostranom ostrvu Meeru, koje je oko 1200m dugačko i 350m široko. Aerodrom Male je udaljen oko 45km, oko 55 minuta vožnje brzim brodom.

Hotel: prijatan resort obećava opuštajući odmor u ugodnoj atmosferi. Sardžaj hotela čine 2 glavna restorana „Farivalhu“ i „Maalan“, 2 a-la-carte restorana “Asian Wok” i “Hot Rock” (sa izborom jela sa roštilja), kao i “Meeru Café”, u kojem se se služi sladoled, pecivo i ukusne poslastice. Osim toga resort raspolaže sa 6 barova, bazenom sa odvojenim dečijim bazenom, kao i bazenom za goste starije od 18 godina, juvelirnicom, butikom, bibiliotekom, besplatnim WLAN internetom.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak, ručak i večeru je uračunat u „Farivalhu“ ili „Maalan“. Uz All inclusive Plus dodatno uračunato: odabrana lokalna alkoholna i bezalkoholna pića (voda, sokovi, sokovi u limenkama, kafa, čaj, pivo, domaće vino, odabrana žestoka pića i kokteli) u barovima i restoranima u toku radnog vremena, 24h čaj, pola flaše šampanjca po sobi na dolasku, mini bar (voda, sokovi, pivo, domaće vino; 1 ponuda dnevno), 1 Sunset Cruise, pola sata obuke za snorklling, windsurfing i golf (Driving Range), korišćenje teniskih terena, Golf Driving Range i ostale sportske aktivnosti.

Sobe: 284 Garden: oko 50m (20), bungalovi poređani u redu, u unutrašnjosti ostrva, renovirani, moderni, popločan pod, kupatilo sa tušem/wc, fen, bade mantil, TV, CD plejer, telefon, internet bez doplate, klima uređaj, ventilator na plafonu, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, terasa sa pogledom na baštu. Beach Villa: oko 56m (77), zasebne vile, kao Garden, renovirane, sa uređenjem u svežim bojama, poluotvoreno kupatilo, sa sopstvenom terasom, okrenute ka morskoj strani. Jacuzzi Beach Villa: oko 80m (83), kao Beach Villa, komforne, sa paviljonom za mir i opuštanje, otvorena terasa sa đakuzijem, okrenute ka morskoj strani. Water Villa: oko 60m (27), kao Beach Villa, komforne, na plaži, u prvom redu do mora, sa privatnom terasom za sunčanje sa đakuzijem i direktnim pristupom plaži i moru. Jacuzzi Water Villa: oko 85 m˛ (77), kao Water Villa, na stubovima direktno iznad mora, komforna, sa većim kupatilom, većom drvenom platformom i direktnim pristupom moru.

Zabava: povremeno zabavni program.

Sport & Fitness: uračunato: fitness, odbojka na plaži, fudbal, stoni tenis, pikado, bilijar. Uz doplatu: 2 terena za tenis (osvetljena), badminton, golf driving range, Pitch & Putt golf teren sa 9 rupa, iznajmljivanje bicikla, windsurfing, jedrenje, kajak, pecanje na pučini.

Deca: top popusti za decu: deca do 14 godina u sobi sa roditeljima u terminu 28.05-27.07 plaćaju green taksu u iznosu od EUR 7 po detetu/ noćenju.

Transfer: deca do 14 godina u terminu 28.05-27.07 imaju besplatan transfer.

Ronjenje do unutrašnjeg grebena, pogodnog za snorkling, brodićem se stiže za oko 10 minuta. Vožnja je besplatna, oprema za snorkling uz doplatu. Škola ronjenja (PADI) u ponudi uz doplatu.

Beauty & Wellness Dva „Duniye” Spa centra, jedan od njih je direktno iznad mora, a drugi na kopnu.

Internet adresa: www.meeru.com

Video: www.youtube.com/watch?v=j5Qqptr-KEY


Cena hotela od 119€ po osobi i noći – pun pansion usluga
Transfer aerodrom – hotel – aerodrom (brzim brodom oko 10min) je uključen u cenu
Mogućnost doplate za All Inclusive Plus

More inclusive
TIM Travel gosti dobijaju

Kod rezervacije Jacuzzi Water Ville gosti dobijaju besplatan “All Inclusive Plus”.

Venčanje i Honeymoon

Venčanje u raju 
Pozovite nas za više informacija o paketu venčanja.

Honeymoon special/ Srebrna i zlatna godišnjica braka
Putnici koji putuju na medeni mesec i gosti koji slave srebrnu ili zlatnu godišnjicu braka, dobijaju činiju sa voćem i romantičnu cvetnu dekoraciju u sobi. Molimo najaviti pri rezervaciji.

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:
Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Preporuka