SUN ISLAND RESORT 4*

/ Egzotična putovanja / Maldivi

Položaj: resort se nalazi na ostrvu Nalaguraidhoo (1600 x 440m). Aerodrom Male je udaljen oko 107 km, oko 25 minuta unutrašnjeg leta i dodatno 10 minuta transfer brodom.

Hotel: prostran resort idealan za ugodan odmor u opuštenoj atmosferi, istovremeno sa mogućnošću za mnogobrojne aktivnosti. Kulinarsku ponudu sa specijalitetima iz celog sveta možete oprobati u nekom od 7 restorana na ostrvu. „Sun Star“ sa ponudom tajlandskih jela ili „Zero“, restoran u bašti sa ponudom jela od zdravih sastojaka. Tu su još i 5 barova, kao i bazen sa odvojenim dečijim bazenom, juvelir, razne prodavnice, frizer, lekarska ordinacija, besplatan WLAN internet u “Golf Bar”-u i “Coffee Shop”-u, kao i.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak i večeru u glavnom restoranu “Maaniya” su uključeni u cenu. Pri rezervaciji punog pansiona odn. all inclusive uključen je i švedski sto za ručak u “Maaniya”. Za goste u Water Bungalovima svi obroci se serviraju u restoranu “Southern Star”. A-la-carte uz doplatu. Dodatno uračunate all inclusive usluge: popodnevni čaj sa snackovima (16-18h u „Coffee Shop“-u), odabrana alkoholna i bezalkoholna pića (flaširana voda, sokovi, kafa, čaj, sokovi u limenci, pivo, domaće vino, odabrana žestoka pića i kokteli) 10-1h u glavnom baru i 10-17h u pool baru (osim kafe, čaja i koktela), za vreme obroka u glavnom restoranu (osim odabranih žestokih pića i koktela), odabrana pića u beach baru 10-1h, minibar (odabrani sokovi), fitnes center, tenis (osvetljenje uz doplatu), skvoš, badminton, bilijar, parno kupatilo, sauna, đakuzi, kao i 1x po boravku noćno pecanje (minimalan boravak 6 noćenja).

Sobe: 458 Standard Beach Bungalow: oko 21m˛ (136), u bungalovima sa po 2 ili 4 stambene jedinice, u prvom redu do plaže, sa kupatilom sa tušem/ wc, fenom, TV-om, telefonom, klimom, ventilatorom na plafonu, aparatom za kafu/čaj, mini barom, sefom i pogledom na plažu i more. Superior Beach Bungalow: oko 26m² (218), kao Standard Beach Bungalow, u bungalovima sa po 2 stambene jedinice, sa kadom i spoljnim tušem. Water Bungalow: oko 32 m² (64), kao Superior Beach Bungalow, na stubovima iznad vode, komforni, bez spoljašnjeg tuša, sa terasom i direktnim pristupom moru.

Zabava: povremeno disko večeri, folklor show, živa muzika u glavnom baru.

Sport & Fitness: uračunato: odbojka na plaži, košarka, stoni tenis. Ostale sportske mogućnosti uračunate kod All inclusive usluge – videti u tabeli. Uz doplatu: fitnes centar, tenis, squash, bilijar, windsurfing, jet ski, pecanje na pučini, badminton, najam bicikla, pikado.

Ronjenje Od plaže do unutrašnjeg grebena ima oko 350 m. Oprema za snorkling uz doplatu. Na ostrvu postoji škola ronjenja “DiveOceanus” uz doplatu.

Beauty & Wellness lepi „Araamu Spa“ centar, okružen tropskom vegetacijom, sa poluotvorenim paviljonima, saunom, parnim kupatilom I đakuzijem.

Internet adresa: www.villahotels.com/Resorts/Sun-Island-Resort-Spa

Video: www.youtube.com/watch?v=4K5WVFrb0x8


Cena hotela od 59€ po osobi i noći – polupansion usluga
Transfer aerodrom – hotel – aerodrom (avionom oko 25min i brodom oko 10min) je uključen u cenu
Mogućnost doplate za All Inclusive

More Inclusive
TIM Travel gosti dobijaju

Gosti koji tokom boravka proslavljaju rođendan dobijaju flašu vina i kolač. Molimo najaviti pri rezervaciji.

Venčanje i Honeymoon

Venčanje u raju 
Pozovite nas za više informacija o paketu venčanja.

Honeymoon special/Srebrna i zlatna godišnjica braka
Putnici koji putuju na medeni mesec, kao i gosti koji slave srebrnu ili zlatnu godišnjicu braka, dobijaju u hotelu flašu penušavog vina i korpu voća na dolasku. Molimo najaviti pri rezervaciji.

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:
Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Preporuka