ONE&ONLY 6*

/ Egzotična putovanja / Maldivi

Položaj: na 1800m dugačkom i 500m širokom ostrvu u Severnom Male Atolu. Okružen je 6km dugom, belom peščanom plažom, koja je podeljena na 12 zaliva. Aerodrom Male je udaljen 35km, oko 50 min vožnje hotelskom jahtom.

Hotel: ekskluzivno mesto za goste sa najvišim zahtevima. Zagarantovana privatna atmosfera, kao i prostrane i luksuzne smeštajne jedinice. Izvrsna usluga koja zadovoljava sve želje gostiju. Takođe van svojih vila, gosti imaju mogućnost da u potpunosti uživaju u čarima ovog veličanstvenog ostrva. Resort takođe nudi veliku kulinarsku raznovrsnost. Glavni restoran „Reethi“ sastoji se od 3 paviljona na vodi u kojima se nude različiti specijaliteti: “Aqua” (italijanska jela), “Fire” (kineska jela) i “Earth” (internacionalna jela). Pojedinih večeri u ponudi su i švedski sto, kao i meni. U sklopu restorana dodatno postoji izvrstan vinski podrum sa najboljim vinima i odabranim sortama šampanjca. Restoran pod vodom „Tapasake“ (sa japanskim jelima) raspolaže sa open-air Teppanyaki delom sa pogledom na more, a „Fanditha Lounge und Restoran“ (sa arapskim jelima) je savršen za uživanje u koktelu i zalasku sunca. U “Chef’s Garden” služe se riba i morski specijaliteti, zajedno sa povrćem i začinima koji se gaje na ostrvu. U toku dana gostima stoje na raspolaganju još i “Beach club” sa plažnim restoranom, Shisha Lounge, bar, butik i umetnički atelje, u kojem možete uživati uz muziku. Dodatno su tu i bar, infinity pool, porodični bazen i odvojeni bazen za decu sa toboganom, ekskluzivni butik, frizer, biblioteka, internet WLAN bez doplate, lekarska ordinacija.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak uračunat. Kod rezervacije polupansiona dodatno za večeru jelo sa menija u “Reethi” restoranu. U “Tapasake” i “Fanditha Lounge und Restoran “ jela uz doplatu na cenu polupansiona.

Sobe: 128 vila Beach Villa: oko 135m˛ (od toga oko 56m˛ spoljašnji deo) (45), luksuzno i moderno opremljene, sa ekskluzivnim prirodnim materijalima i pažljivo odabranim detaljima, veliko kupatilo sa kadom, odvojeni tuš, wc, fen, bade mantil, TV, iPod – Station, CD-DVD uređaj, telefon, besplatni WLAN internet, klima uređaj, minibar, aparat za kafu/čaj, sef, velika terasa sa ležaljkama, pogled more, direktan prilaz plaži, 24h butler servis, sopstveni bicikli. Beach Villa sa bazenom: oko 165m (od toga oko 86m˛ spoljašnji deo) (34), kao Beach Villa, dodatno sa privatnim bazenom (oko 4 x 5m) u prostranom spoljašnjem delu, koji se proteže do plaže. Water Villa: oko 149m˛ (od toga oko 70m˛ spoljašnji deo) (24), kao Beach Villa, na samim krajevima zaliva, izgrađeni na stubovima iznad vode, sa velikom drvenom verandom i nisko postavljenom platformom sa direktnim prilazom laguni. Mreže razapete preko vode su idealno mesto za opuštanje i sunčanje Water Villa sa bazenom: oko 149m˛ (od toga oko 70m˛ spoljašnji deo) (6), kao Water Villa, sa privatnim bazenom na drvenoj verandi. Duplex Beach Villa sa bazenom: oko 135m˛ + 165m˛ (6), 2 Beach Ville (od kojih je jedna sa bazenom) povezane malom stazom.

Zabava: povremeno diskretna večernja zabava sa muzikom uživo, ponekad DJ.

Sport & fitnes: Uračunato: fitnes centar, teniski teren, odbojka na plaži, badminton, fudbal, stoni tenis, bilijar, pikado, kajak, pedalina. Uz doplatu: golf simulator, zid za sportsko penjanje, parasailing, katamaran, motorizovani sportovi na vodi.

Deca: „Kids Only Club“: za decu 4-9 godina, deca 2-4 godine samo u pratnji roditelja ili bebisitera (uz doplatu), dnevno otvoren 09-19h. Mnoge sportske aktivnosti uračunate, sa sopstvenim bazenom i odeljkom za jelo. „One Tribe“ za mlade 09-11 god., sa raznovrsnim programom u ponudi.

Ronjenje U školi ronjenja PADI u ponudi su kursevi ronjenja i izleti uz doplatu. Oprema za snorkling uračunat.

Beauty & Wellness Ekskluzivni „One&Only Spa“ sa bogatom ponudom tretmana, direktno na plaži, parno kupatilo, sauna, jacuzzi.

Internet adresa: www.oneandonlyresorts.com/one-and-only-reethi-rah-maldives

Videowww.youtube.com/watch?v=YpUF8pgzLR8


Cena hotela od 602€ po osobi i noći – noćenje sa doručkom usluga
Transfer aerodrom – hotel – aerodrom (jahtom ili brzim brodom oko 45-50min ili hidroavionom oko 20min) je uključen u cenu
Mogućnost doplate za polupansion

More inclusive

TIM Travel gosti dobijaju
Polupansion i transfer uključeni Kod rezervacije Beach Ville, Beach Ville sa bazenom, Water Ville ili Duplex Beach Ville sa bazenomdobijaju svakodnevno meni sa 3 ganga uveče u “Reethi Restoran”, kao i besplatan transfer. Važi za boravke u određenim terminima (pozovite nas za proverui). Minimalni boravak 7 noćenja.

Honeymoon

Honeymon special
Putnici koji putuju na medeni mesec dobijaju 1 večeru uz sveće u „Reethi“ restoranu (piće nije uključeno). Minimalan boravak 7 noćenja. Važi do 15 meseci nakon venčanja. Naznačiti prilikom rezervacije.

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:
Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Preporuka