ROYAL ISLAND RESORT 4*

/ Egzotična putovanja / Maldivi

Položaj: na 800m dugačkom i 220m širokom ostrvu Horubadhoo. Aerodrom Male je udaljen oko 110km oko 20 minuta unutrašnjim letom i dodatno 10 minuta brodom.

Hotel: ostrvo karakteriše bujna tropska vegetacija i kristalno čista laguna, koji obećavaju odmor u opuštenom i prelepom ambijentu. Sadržaj hotela čine glavni restoran “Maakanaa”, a-la-carte restoran “Raabondhi”, coffee shop (otvoren 24h), 4 bara. Dodatno hotel nudi bazen sa odvojenim bazenom za decu, juvelirnicu, suvenirnicu, frizerski salon, internet WLAN uz doplatu, lekarsku ordinaciju. U cilju zaštite ostrva od erozije, na pojedinim mestima su podignuti lukobrani, koji brane ostrvo od talasa.

Ishrana: uključen je bogati švedski sto za doručak i večeru u restoranu “Maakanaa”. Kod rezervacije punog pansiona tj. all inclusive-a dodatno i švedski sto za ručak u glavnom restoranu. Uz all inclusive dodatno uračunato: odabrana alkoholna i bezalkoholna pića (voda, sokovi, čaj, kafa,domaće vino, pivo, odabrana žestoka pića i kokteli) u čaši od 10-1h u glavnom baru ili na terasi bazena i u toku radnog vremena u glavnom restoranu (u glavnom restoranu nema koktela), 2 limenke cole odn. 2 soka dnevno u mini baru, popodnevni čaj/kafa sa snackovima od 16-18h, 1x noćno pecanje (minimalni boravak 6 noćenja).

Sobe: 170 Garden Villa: oko 30m (20), kupatilo sa tušem/ wc, fen, bade mantil, TV, telefon, klima, ventilator na plafonu, mini bar, aparat za kafu/ čaj, sef, terasa. Nalaze se u drugom redu do plaže. Beach Villa: oko 32m˛ (148), kao Garden Villa, zasebni drveni bungalovi sa po jednom smeštajnom jedinicom, WLAN uz doplatu, sa kadom i spoljnim tušem. U prvom redu, sa direktnim pristupom plaži.

Zabava: povremeno živa muzika, diskoteka.

Sport & Fitness: uračunato: fitnes centar, odbojka na plaži, badminton, stoni tenis, tenis (osvetljenje uz doplatu), skvoš, bilijar, windsurfing, aerobik. Uz doplatu: skijanje na vodi, jet ski, jedrenje, kajak, banana čamac, pecanje na pučini. Ronjenje – Blago poniruća obala i kristalno čista laguna su idealni za snorkling i istraživanje podvodnog sveta. Do unutrašnjeg grebena oko 30- 60m. Oprema za snorkling uračunata.

Beauty & Wellness „Araamu Spa“ je prava oaza mira u unutrašnjosti ostrva, opremljen antičkim nameštajem.

Internet adresa: www.royal-island.com

Video: www.youtube.com/watch?v=0sYxGf0egMs


Cena hotela od 72€ po osobi i noći – polupansion usluga
Transfer aerodrom – hotel – aerodrom (avionom oko 20min i brzim brodom oko 10min) je uključen u cenu
Mogućnost doplate za pun pansion ili All Inclusive

More Inclusive
TIM Travel gosti dobijaju

-Po dolasku korpu s voćem.
-Gosti koji za vreme boravka slave rođendan, dobijaju rođendansku tortu i flašu vina. Molimo najaviti pri rezervaciji.
-Stalni gosti hotela dobijaju flašu vina i romantičnu večeru uz sveće. Molimo najaviti pri rezervaciji.

Venčanje i Honeymoon

Venčanje u raju
Pozovite nas za više informacija o paketu venčanja.

Honeymoon special 
Putnici koji putuju na medeni mesec dobijaju flašu penušavog vina, korpu sa voćem i romantičnu večeru uz sveće, sa uključenim domaćim vinom. Molimo najaviti pri rezervaciji. Srebrna i zlatna godišnjica braka – Gosti koji slave srebrnu ili zlatnu godišnjicu braka, pri dolasku u hotel dobijaju flašu penušavog vina i korpu s voćem. Molimo najaviti pri rezervaciji.

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:
Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Preporuka