HOLIDAY INN RESORT 4*

/ Egzotična putovanja / Maldivi

Položaj: ostrvo Kandooma (310m x 390m) je udaljeno od aerodroma Male oko 35km, oko 40min vožnje brzim brodom. Hotel: opremljen u modernom stilu, sa fantastičnim arhitektonskim dostignućima. Za raznovrsnost ishrane brinu se, pored glavnog restorana „Kandooma Cafe“ (internacionalna jela), dodatno još i ostali a-la-carte restorani i cafei. „The Kitchen“ sa otvorenom kuhinjom i svežim morskim plodovima. „Deck“ u kojem gosti mogu piti koktel i uživati u pogledu na zalazak sunca. Tu su još i „Bokkuraa Coffee Club“, „The Lounge“ kao i bar na plaži i na bazenu. Specifičnost čini „Villa BBQ“, u kojoj gosti mogu sami spremati roštilj. Ostali saržaj hotela čine infinity bazen sa đakuzijem, bazen za decu, butik, biblioteka, dečiji klub, besplatan WLAN internet.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak. Kod rezervisanog polupansiona dodatno je uračunat i večernji švedski sto, a kod rezervisanog punog pansiona švedski sto za ručak. Kod rezervacije all inclusive dodatno švedski sto za ručak i večeru ili meni u „Kandooma Cafe“ i u „Bokkuraa Coffee Club“. Uz all inclusive dodatno uračunato: odabrana alkoholna i bezalkoholna pića (sokovi, voda, pivo, vino, odabrana žestoka pića i kokteli) u odabranim restoranima i barovima u vremenu 11-24h.

Sobe: 160 vila Beach View Villa: oko 48m (44), u bungalovima sa po dve stambene jedinice, na plaži, svetle i prijatno uređene, imaju polutvoreno kupatilo sa tušem/ WC i dodatno sa spoljnim tušem, fen, bade mantil, TV, radio, iPod station, CD plejer, telefon, besplatan internet, klima uređaj, peglu, minibar, aparat za kafu/čaj, aparat za ceđenje pomorandži sa dnevno svežim pomorandžama, sef, veranda sa mrežama za leškarenje i sa privatnom baštom. Beach House: oko 71m (74), kao Beach Villa, zasebna, na dva sprata, spavaća soba sa balkonom i kupatilom na 1. spratu, otvoreni dnevni prostor i spoljnim tušem u prizemlju, pogled na more. Overwater Villa: oko 85m (19), kao Beach Villa, zasebna, izgrađene na stubovima iznad vode, kadom u spoljašnjem delu, balkonom i terasom za sunčanje sa mrežama za leškarenje, sa direktnim prilazom moru.

Zabava: povremeno zabavni program u večernjim časovima, bioskop pod zvezdama, “Quiz Night”, karaoke.

Sport & fitness: uračunato: fitness centar, odbojka na plaži, košarka, bilijar, tenis, kajak, fudbal, stoni tenis, boćanje. Uz doplatu: joga, banana čamac, skijanje na vodi, jedrenje, parasailing, kajak.

Deca: “Kandoo Kids”: klub za decu podeljen na dva dela (4-7 godina i 8-12 godina) i Splash Pool, otvoren od 08-20h. Ronjenje Mnogobrojne ronilačke i snorkling mogućnosti u blizini. Oprema za snorkling uračunata.

Beauty & Wellness Spa centar se nalazi u unutrašnjosti ostrva, sa 7 prostorija predviđenih za tretmane i masaže.

Internet adresawww.maldives.holidayinnresorts.com

Videowww.youtube.com/watch?v=qtWPgsSc0C4


Cena hotela od 138€ po osobi i noći – noćenje sa doručkom usluga
Transfer aerodrom – hotel – aerodrom (brzim brodom oko 40min) je uključen u cenu
Mogućnost doplate za polupansion, pun pansion i All Inclusive

More inclusive
TIM Travel gosti dobijaju

-dnevno jedan snorkling izlet besplatno.
-flašu vina i voće, kod minimalnog boravka 10 noćenja.

Honeymoon

Honeymoon Special Putnici koji putuju na medeni mesec dobijaju u hotelu flašu penušavog vina. Minimalan boravak 3 noćenja. Kod rezervacije Overwater Vile i minimalnog boravka 6 noćenja, dobijaju dodatno čokoladu i jagode, kao i meni sa 3 ganga u restoranu “The Kitchen”. Molimo najaviti pri rezervaciji.

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:
Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Preporuka