LUX* SOUTH ARI ATOLL 5*

/ Egzotična putovanja / Maldivi

Položaj: u južnom delu Ari atola, na skoro 2km dugom i 200m širokom ostrvu Didhoofinolhu, usred prostrane lagune. Aerodrom Male je oko 104km udaljen odnosno unutrašnjim letom i dodatno brodskim transferom.

Hotel: otkrijte svet LUX*-a i doživite svakog dana jedno novo iskustvo. Svaki dan vašeg odmora biće ispunjen simpatičnim znacima pažnje od strane hotelskog menadžmenta. Potražite skrivenu poruku u boci, okušajte sreću u potrazi za “Secret Bar”-om i nagradite sebe prvoklasnim sladoledom. Dopustite da vas iznenade. Kulinarska raznovrsnost čini posebnu ponudu hotela: u ukupno 7 restorana okusite specijalitete iz svih delova sveta. Restoran “East” na stubovima iznad lagune, nudi gostima azijske specijalitete, “Senses” sa očaravajućim pogledom na lagunu nudi orijentalna jela, dok “Island Kitchen”, na plaži, nudi internacionalna jela u sklopu svojih tematskih večeri. U “Umami” se u otvorenim kuhinjama pripremaju japanska jela, a “Allegra” je specijalizovana za italijansku kuhinju. “Lagoon Bar” u vreme ručka nudi jela sa roštilja, a “Veli bar” male snackove. Hotel dodatno ima 6 barova, Café Lux*, piceriju na plaži, dva infinity bazena, noćni klub, suvenirnicu, butik, juvelirnicu, biblioteku, besplatan WLAN internet.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak. Kod rezervacije polupansiona dodatno uveče, a kod rezervacije punog pansiona ili all inclusive-a dodatno za ručak “dine around”, odn. sva označena jela (osim u “Umami”) uračunata. U “Umami” uz doplatu na cenu rezervisane usluge. Dodatne usluge uz all inclusive: odabrana alkoholna/bezalkoholna pića (voda, sokovi, čaj, kafa, pivo, vino, kokteli, žestoka pića) u svim restoranima i barovima u skladu sa radnim vremenom; voda, sokovi i pivo iz mini bara (jedna ponuda dnevno); popodnevni čaj/kafa sa snackom 16-18h.

Sobe: 193 Beach Paviljon: oko 65m (36), zasebni bungalovi sa po dve stambene jedinice, na najužem delu ostrva, otvoreno kupatilo sa kadom, wc i odvojeni tuš, fen, spoljašnji tuš, fen, bade mantil, TV, DVD plejer, telefon, besplatan WLAN internet, IPod Docking Station, klima, ventilator na plafonu, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, terasa sa direktnim pristupom plaži i sa pogledom na more. Junior Suite: oko 71m (12), kao Beach paviljon, direktno na plaži na strani zalaska sunca. Beach Villa: oko 95m (45), kao Junior Suite, zasebna vila sa samo jednom stambenom jedinicom, na strani izlaska ili na strani zalaska sunca, sa velikim kupatilom. Beach Pool Villa: oko 116m sa uračunatim spoljašnjim delom (12), kao Beach Villa, sa velikim otvorenim kupatilom i privatnom bazenom. Prestige Water Villa: oko 98m (38), kao Beach Villa, na stubovima u laguni, sa većim kupatilom i direktnim pristupom terasi za sunčanje sa dnevnim ležajem, ležaljke i direktan pristup moru. Zastakljeni deo na podu sobe, sa mogućnošću uživanja u podvodnom svetu. Signature Pool Water Villa: oko 86m (46), kao Beach Villa, renovirane, na stubovima u laguni, na strani izlaska Sunca, zatvoreno kupatilo, terasa od drveta, privatni bazen.

Zabava: svakodnevno muzika uživo, povremeno Open Air bioskop i noćni klub. Dodatne mogućnosti za zabavu, posebni doživljaji za odrasle i decu npr. hranjenje raža, koje svakodnevno posećuju ostrvo i prilaze blizu posetilaca.

Sport & Fitness: Uračunato: fitnes centar, tenis, stonitenis, bilijar, pedalina, kajak. Uz doplatu: najam bicikla, windsurfing, kitesurfing, skijanje na vodi, jet ski, jedrenje katamarnom, wakeboard, čamac sa staklenim dnom, banana čamac, pecanje na pučini.

Ronjenje Do unutrašnjeg grebena udaljenost oko 300-600m, do spoljašnjeg grebena oko 800-3000m. Poseban doživljaj je videti kit-ajkulu, koje se mogu primetiti uz greben resorta. Snorkling izleti do unutrašnjeg grebena, kao i snorkling oprema uračunati. Škola ronjenja Euro Divers (PADI) nudi između ostalog vožnje do Manta Point (mesto na kojem se okupljaju raže) ili do brodskih olupina (uz doplatu).

Beauty & Wellness Prelepi “LUX*Me” Spa se nalazi direktno na vodi. 4 prostorije nad vodom i 11 prostorija na plaži, nude mogućnost potpunog opuštanja uz raznovrsne tretmane.

Internet adresa: www.luxresorts.com/en/hotel-maldives/luxsouthariatoll

Video: www.youtube.com/watch?v=VwNAxPZI0JU


Cena hotela od 184€ po osobi i noći – noćenje sa doručkom usluga
Transfer aerodrom – hotel – aerodrom (avionom oko 30min i brzim brodom oko 15min) je uključen u cenu
Mogućnost doplate za polupansion, pun pansion i All Inclusive

More Inclusive
TIM Travel gosti dobijaju

-u Beach Paviljonu ili Junior Suite-u dobijaju na dolasku flašu vina. Minimalan boravak 10 noćenja.
-u ostalim kategorijama soba dobijaju besplatan Sunset Cruise dhoni brodićem. Minimalan boravak 10 noćenja.
-kod rezervacije transfera hidroavionom, imaju besplatan pristup u LUX* Madives Airport Lounge, za vreme čekanja na transfer hidroavionom.

Venčanje i Honeymoon

Venčanje u raju
Pozovite nas za više informacija o paketu venčanja.

Honeymoon Special/Popust za godišnjicu braka Putnici koji putuju na medeni mesec, kao i putnici koji slave 5-odišnjicu braka ili svaki naredni petogodišnji jubilej, ostvaruju popust do 70% na osnovnu cenu za suprugu. Ne može se kombinovati sa ostalim popustima. U hotelu dobijaju majicu, pareo, činiju sa voćem na dolasku, dodatno romantičnu večeru (bez pića), flašu penušavog vina, kolač, “Starlight Cruise” kao i druge male znakove pažnje. Kod minimalnog boravka 10 noćenja dodatno i 45-minutna masaža po osobi. Važi do 12 meseci nakon venčanja odnosno dana godišnjice.

Idealno za porodice 
Top popust za decu: 1 dete do 11 godina plaća samo green taksu EUR 7 po detetu/noćenju.
Prednost za porodice: do dva deteta u odvojenom Beach paviljonu, u odvojenom Junior Suite-u ili Beach Vili dobijaju 10% popusta.
Klub za decu: za decu 3 do 12 godina, deca ispod 3 godine samo u pratnji roditelja ili bebisitera, dnevno 10-22h. Mnogobrojne aktivnosti i izleti uračunati.

Cene aranžmana na sajtu izražene su u najpovoljnijem terminu smeštaja i podložne su promeni. Datumi putovanja su na raspolaganju tokom cele godine.
Za tačan obračun cene pozovite nas ili nam pišite na office@timtravel.rs
NAPOMENA:
Tačna satnica, vremena polaska i dolaska na destinaciju uslovljeni su izborom avio prevoznika. Momentom izdavanja avio karte precizirana su i vremena poletanja i sletanja i vreme ulaska odnosno napuštanja hotela.


Program putovanja:

–Prvi dan: Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do destinacije (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak na destinaciju. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

–Drugi do pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, slobodno vreme za odmor, individualna razgledanja, šoping ili fakultativne izlete.

–Poslednji dan: Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i čekiranje za odabrani let 2h pre poletanja. Let do Beograda (prema odabranoj avio karti direktan ili sa presedanjem). Dolazak u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. (U slučaju dužih letova i većeg vremena čekanja između presedanja, moguć je dolazak na destinaciju sledećeg dana)

Preporuka